Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Dengesiz falan ama Krala laf yok gayet iyi :ayatollah:

Maçın adamı.

Bir tek Dany oynadı bizden sanki.

Belki iyi oynadı görünüyor ama bence o da kötüydü kademe anlamında.

hem sol bek hem stoper oynuyor sol bek gelince dahada oturur

Stopere transfer istiyoruz ama ne Dany ne de Semih kesilcek kadar kötü.

Dünün defans adına tek iyisi.Her yere yetişmeye çalıştı.Semih'in kötü olduğu günde tek iyiydi.

:yenieek:begeniyorum. semihden daha yetenikli

İlk başlarda canımı çok sıktın Dany,hatta seni geçmişteki felaket transferimiz olan Iorfa ile özdeşleştirdiğim anlar oldu.Hatta neydi o Cluj ve Karabük maçlarındaki kötü futbolun.Pozisyonu bile okuyamıyordun.Dedim inşallah beni utandırırsın.Hızın ve süratliliğinle kendini ispatlarsın diye.Dün izlediğim kadarıyla beni utandırmayı başardın.İnşallah bu çizgini devam ettirirsin.Seneye Dany-Semih ikilisinin daha iyi işler yapacağından şüphem yok.

çok önceden bir yorum yapmıştım bu adamla ilgili defansif anlamda aradığımız lider dany olacak birkaç yıl içinde diye.hâlâ sözümün arkasındayım büyük takımlar istemezse eğer uzun yıllar defansımızın lideri olacak dany:yenieek::yenieek:

bu elaman da düzelme var kac mactir iyi oynuyor böyle devam eder umarim

dany harika transfer devamlı arkasında durmamız lazım kötü eleştirelere gerek yok :ayatollah:

Süper bi defans oluyo gün geçtikçe..Türkiyede kesinlikle daha iyisi yok..Giderek pozisyon bilgisi artıyo dengeli davranmaya başlıyo bence başka defans aramaya gerek yok

Pozisyon bilgisi biraz daha artarsa çok iyi defans olur. :b5:

Geri
Üst Alt