Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Eğer stoper alırsak sağ bekte denenebilir.:b5:

Adam bu zamana kadar kazansam da olur kaybetsem de olur mantığıyla oynayan kulüpler de yani küçük takımlar da oynamış. Daha yeni yeni büyük takım futbolcusu kimliği kazanmaya başlıyor. Henüz tam olarak bu mental yapıya ulaşmadı ama büyük oranda bunu başardı. Dikkat ederseniz eskise nazaran daha sade oynuyor ve daha fazla güven veriyor. Net olarak söyleyebilirim ki en iyi defans oyuncumuzdur.

Cevap: Re: #13 Dany Achille Nounkeu

Sanki sağ bek mevkiinde sorunumuz var. Asıl sol bekte kim oynayacak o önemli.

O başka bir konu.Eboue'nin yokluğunda ve ilk 11 için stoper alınması durumunda Dany'nin sağ bekte denenmesi ihtimaller dahilinde.Tabi Fatih hocada Sabri'den vazgeçmez gibi , oynar şimdilik zaten.

Sol bek sıkıntısının bende farkındayım herhalde.

enteresan bir eleman :D

atletik süratli ve güclü bir yapisi var ama bununla birlikte sabirsiz bir oyuncu. rakipe Müdahale etmek icin hep önüne gecmeyi tercih ediyor, rakip oyuncu biraz akili olursa tek hareketle Dany i oyundan düsürür.

pozisyon almasinda ve oyun kurmakta daha iyi olmasi lazim (uzun pasi aramak degil kisa paslari tempoyu düsürmeden yapmali)

Faydali mi? ama tartisilmaz olmasi icin bir cok kademe var. mevkisinin sorumlulugunu bilerek daha temkinli oynamali.

Defans oyuncusunda posizyon ve kademe bilgisi olur biraz.

Yediğimiz ilk golde Uche'ye basıyorsun tamam, top alamadın omuz at, faul yap bişiler yap.Golü yedik o yüzden.

ilk yarıda Hilbert'in karşı karşıya kaldığı pozisyonda ciddi hatası var onun dışında iyiydi

Besiktas etkili geldigi her atakta siritti, duran toplarda falan göremedim, Hilbert yanindan gecti neredeyse öyle seyretti. Dany hala yetersiz ve güven vermiyor.

Bugün çok beğendim ben bravo Dany.

Oldukça dengeli buldum. Fena değildi. :yenieek:

Bugün ilkdefa gözüme güvenli dengeli bi stoper olarak gözüktü.Daha yaşı genç stoper için bu seviyede kendini geliştirirse Avrupa çapında bi stoper olur.

hahah bide dany yedek olur zannedenler var, bu imkansiz bidefa, en saglam stoperimiz masalllah

Pozisyon Bilgisini gelistirmesi gerek bazen adamin birakiyo..

Beğendim çok iyi Semih'le ısrar edilirse daha iyi olabilir..:ayatollah::ayatollah:

Geri
Üst Alt