yine başlamış bizim futbol ulemaları Dany'ye sallamaya.. adamın kaç tane kritik müdahalesi vardı insaf be insaf.

Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Pimi cekilmiş bomba gibi her an patlamaya müsait bi oyuncu.Begenenleri anlamıyorum.

Adam her maç harika oynuyor bir hatadan dolayı yerin dibine sokuluyor ki o pozisyonda yanındaki adamın da hatası var

1-2 maç iyi 2-3 maç kötü.. kapalı kutu ne oynayacagı belli degil istikrarsız .... yine kötüydü bu aksam ve hatasından gol yedik

adamda kademe anlayışı 0 ilkolul çocukları gibi her topa atlıyor dany galatasarayın yedek stoperi bile olmamalı

Abartmaya gerek yok Dany hermac cansiparene birsuru mudahale yapiyor.Solu kapatiyor ortayi kapatiyor bi orda bi burda topu bi sekilde caliyor.Hata yapmayan stoper yok Nesta'yi getir oda hata yapar.Bence Gaziantepten geldigi icin biturlu kabullenmiyor taraftar eksik yonlerini gelistirirse ki bi stoper 27,28 yasinda tam verim verir Avrupanin kalburustu stoperlerinden olur.

Bak sen söylüyorsun işte, duracağı yeri bilmiyor... Bir defans oyuncusu her maçta bireysel hata yapmaz. Nesta her maçta hata yapmadığı için Nesta :) Ayrıca Nesta'yla Danny'i karşılaştırman da taktire şayan :D Defanstan topla çıkamayan ve duracağı yeri bilmeyen stoper stoper değildir. Üstüne bireysel hata yapan biri var karşında. Top kesmek, yardıma gitmek, ikili mücaleleleri kazanmak defans futbolcusunun kesin kuralıdır zaten. Yukarıda arkadaşın biri Bekir örneği vermiş okudun mu bilmiyorum. Senin söylediklerinin hepsi Bekir'de de var. Bekir niye beğenilmiyor? :D

cok yetersiz bir eleman bizim defans icin..

Bak sen söylüyorsun işte, duracağı yeri bilmiyor... Bir defans oyuncusu her maçta bireysel hata yapmaz. Nesta her maçta hata yapmadığı için Nesta :) Ayrıca Nesta'yla Danny'i karşılaştırman da taktire şayan :D Defanstan topla çıkamayan ve duracağı yeri bilmeyen stoper stoper değildir. Üstüne bireysel hata yapan biri var karşında. Top kesmek, yardıma gitmek, ikili mücaleleleri kazanmak defans futbolcusunun kesin kuralıdır zaten. Yukarıda arkadaşın biri Bekir örneği vermiş okudun mu bilmiyorum. Senin söylediklerinin hepsi Bekir'de de var. Bekir niye beğenilmiyor? :D

Bence Bekir'de filan yok Dany'deki ozellikler.Abartma derken bu gibi durumlara soyluyorum aslinda:)Hizli,cevik bi adam Dany normal defans oyuncularina gore bu ozellikleri cok daha artida..Ama dedigim gibi 27-28 yas Dany'nin olgunluk cagi olur yoksa sana hakveriyorum.Sampiyonlar ligi oynarken Dany ilk stoperim olmaz.Ujlfa sakatlanmasaydi o oynayacakti zaten ,dersen ki devrearasi alsaydik bi stoper Sneijder-Drogba'dan biri belki olmiyacakti o zaman.

Yani Dany bu ne cok yerilecek bi durumda ne cok ovulecek.Sonucta adam Gaziantep'ten geldi Sampiyonlar ligine cikti genc defans oyuncularina gore.Belli bi adam o yuzden cok sallamiyorum Dany'e.

2. yari her gördügü topa vurdu. hoca herhalde patladi buna. ama hocam bu adami alirken düşünecektin:D yedek kaliyorsa kalsin sorun yokta mümkünse ilk 11 görmiyim bu adami. özellikle şampiyonlar liginde. sen orda topa niye atliyorsun. top arkadaşina gidiyor zaten. heryere sazan gibi atlarsan yeriz böyle golü.

Neyse yinede seviyoruz cok yüklenmeyin beyler :rolleyes:

Bence Bekir'de filan yok Dany'deki ozellikler.Abartma derken bu gibi durumlara soyluyorum aslinda:)Hizli,cevik bi adam Dany normal defans oyuncularina gore bu ozellikleri cok daha artida..Ama dedigim gibi 27-28 yas Dany'nin olgunluk cagi olur yoksa sana hakveriyorum.Sampiyonlar ligi oynarken Dany ilk stoperim olmaz.Ujlfa sakatlanmasaydi o oynayacakti zaten ,dersen ki devrearasi alsaydik bi stoper Sneijder-Drogba'dan biri belki olmiyacakti o zaman.

Yani Dany bu ne cok yerilecek bi durumda ne cok ovulecek.Sonucta adam Gaziantep'ten geldi Sampiyonlar ligine cikti genc defans oyuncularina gore.Belli bi adam o yuzden cok sallamiyorum Dany'e.

Son cümlen herşeyi özetliyor işte. Gaziantep'den gelen bir oyuncu üstüne bu bir de yabancı oyuncu Galatasaray'ın as futbolcusu olamaz. Ujfa olsaydı Melo ve Selçuk iyi oynarlardı. Geçen senenin maçlarına dikkat et. Bu adamlar geriden top almak için gelmiyordu. Top ayaklarına geliyordu. Şimdi bu adamlar top almak için geriye geliyorlar. Hal böyle olunca ofansif özellikleri geriledi. Dikkat et ne Selçuk, ne Melo gol atabiliyor, ne de asist yapabiliyorlar. Ayrıca Ujfa Danny'den daha yavaş, aynı şekilde Popescu'da yavaştı ama bu adamların en büyük özelliği bütün defansı yönlendirmesi ve geriden top çıkarabilmeleri.

Şimdi ortalama bir futbol seyircisi bunları az çok tahmin eder. Ki benim sıkıntım da bu zaten. Yoksa Danny' rotasyonda iş yapabilir. Ama süreklilik arz eden bir oyuncu maalesef değil, üstüne ŞL'de yediğimiz gollerin çoğunda Danny imzası vardı. Ligde de bas bas bağırıyoruz Avrupa takımı olursa affetmez diye. Görüldüğü gibi el oğlu belki de bu golle turu aldı ;)

Son cümlen herşeyi özetliyor işte. Gaziantep'den gelen bir oyuncu üstüne bu bir de yabancı oyuncu Galatasaray'ın as futbolcusu olamaz. Ujfa olsaydı Melo ve Selçuk iyi oynarlardı. Geçen senenin maçlarına dikkat et. Bu adamlar geriden top almak için gelmiyordu. Top ayaklarına geliyordu. Şimdi bu adamlar top almak için geriye geliyorlar. Hal böyle olunca ofansif özellikleri geriledi. Dikkat et ne Selçuk, ne Melo gol atabiliyor, ne de asist yapabiliyorlar. Ayrıca Ujfa Danny'den daha yavaş, aynı şekilde Popescu'da yavaştı ama bu adamların en büyük özelliği bütün defansı yönlendirmesi ve geriden top çıkarabilmeleri.

Şimdi ortalama bir futbol seyircisi bunları az çok tahmin eder. Ki benim sıkıntım da bu zaten. Yoksa Danny' rotasyonda iş yapabilir. Ama süreklilik arz eden bir oyuncu maalesef değil, üstüne ŞL'de yediğimiz gollerin çoğunda Danny imzası vardı. Ligde de bas bas bağırıyoruz Avrupa takımı olursa affetmez diye. Görüldüğü gibi el oğlu belki de bu golle turu aldı ;)

Konustugumuz gibi Dany suanda Sampiyonlar ligi oynayan bi takimda direk stoper olmamali.Fatih Terim bu riske girdi ilk turda riske degdi ama bu turda ceza kesilmis olabilir bugunku macta.Ben sirf ayagi daha iyi diye Hakan Balta'nin stoperde denenmesi taraftariydim,Dany'le rotasyona girmesini istiyordum.Fatih hoca hic dusunmedi belki iyi bi performans verse direk Hakan'i koyardim en azindan topla oyunu ve tecrubesi daha fazla..

Ama Fatih hoca hic bunlari dusunmedi misal Riera'da solkanatta denenmeli kanat diye bisey yok cunku takimda..Fatih hoca bazen gecici cozumlerine takilip kaliyor ilerisini hic dusunmuyor, dusunse suan takimda iyi bi kanat ve stoperimiz daha olabilirdi:yenieek:

Golde suçlu olan Melo, Dany pas hatası yapmış olabilir. Melo adamını takip etmiyor.

Yinede iyiydi bence napalım böyle kabul ettik sol tarafı yine toparladı :b5:

Ya pas hataları yine bir nebze affedilir de şu pozisyonunu bırakıp ileri atlaması yok mu deli ediyor bazen abartıyor adamlar yükleniyor ceza sahamıza hücum ediyor adam ceza sahası dışına doğru topa müdahale etmek için atlıyor.. Olmuyor ya toparlaması lazım o bölgede oynayan adamın Ujfa gibi arkada bekleyip hataları süpürmesi lazım..

melonun hatası danyinin bu hatayı yapacağını düşünmemek

arkası dönüktü melonun

Adam o pas hatasını ortasahada yaptı, Melo takip etmeye bile tenezzül etmedi adamını gitti gol attı o da. Dany sanki ceza sahasında hata yapmış tek topta gol atmışlar gibi davranıyorsunuz.

Diğer oyuncularla arasındaki mesafeyi ayarlayamıyor. Mental olarak gelişse mükemmel stoper olacak

Geri
Üst Alt