Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Bu adamın kendine inanılmaz bir güveni var. Nereden kaynaklanıyor bilemiyorum ama...

futbola forvet olarak baslamis sonradan stopper olmus kivrakligi biraz ordan geliyor

tamamda o pozisyonda kimse maradona olmasini beklemiyor olmus dakika 45 vur patlat topa gitsin stadtan disari.

1 0 bitsin ilk yari, muhtemelen o bide meolya birak diyor topu ondan kafaya cikmiyor orda kel.

Adam iyi tamam ama oyunu defansdan kuramiyoruz bi türlü, Selcuk ta arkaya geliyo topu almak için ve adamin yeri aslinda orta saha yani 30 metre önünde oraya gidene kadarda topu kaptiriyo iste. Bizim problemimiz defans orta sahaya topu tasiyamiyo bu kadar. Bunu Ujfa yapiyodu bazen o dönemler daha iyiydik.

Dany'e laf edeceğinize o golün asıl yenme sebebini bir kere daha iyi inceleyin. Hamit denilen futbolcu Drogba'nın topu indirmesinin ardından sağa kaçtı, aslında yanlış hatırlamıyorsam Drogba pası attığında önü boş gibiydi, hani kaleye şut çekebilirdi ama ne yaptı ileride çok iyi top tutan Hamit? Gitti köşe direğinin oraya doğru o çok çalımsal ve hızlı hareketlerinden birini yaptı topu kaptırdı, sonra gitti gol oldu.

https://www.fasthighlights.com/video/galatasaray-schalke-26976.htm

Buradan bakın.

Dany'e laf edeceğinize o golün asıl yenme sebebini bir kere daha iyi inceleyin. Hamit denilen futbolcu Drogba'nın topu indirmesinin ardından sağa kaçtı, aslında yanlış hatırlamıyorsam Drogba pası attığında önü boş gibiydi, hani kaleye şut çekebilirdi ama ne yaptı ileride çok iyi top tutan Hamit? Gitti köşe direğinin oraya doğru o çok çalımsal ve hızlı hareketlerinden birini yaptı topu kaptırdı, sonra gitti gol oldu.

Galatasaray 1-1 Schalke Match Highlights Goals & Video | Fasthighlights

Buradan bakın.

yani şimdi dany nin hatası yok korner direğinin orda üç kişi sıkıştırınca topu kaybeden hamitin hatası gol öylemi,sen orda o kadar adam varken yerini bırak git topu kaptır,hata hamitin olsun dany i savunacam derken komik olmayalım,adam geldiğinden beri nerde duracağını bilmiyor ligde ve sampiyonlar liginde sayesinde sayısız gol yedik,kesinlikle galatasarayın oyuncusu değil....

yani şimdi dany nin hatası yok korner direğinin orda üç kişi sıkıştırınca topu kaybeden hamitin hatası gol öylemi,sen orda o kadar adam varken yerini bırak git topu kaptır,hata hamitin olsun dany i savunacam derken komik olmayalım,adam geldiğinden beri nerde duracağını bilmiyor ligde ve sampiyonlar liginde sayesinde sayısız gol yedik,kesinlikle galatasarayın oyuncusu değil....

Hamit top kontrol etmeyi bilse top köşeye gitmezdi baştan

O pozisyondan 5 dakka öne Muslera aut kullanmıştı topun nereye gittiğini görmediniz heralde. Golün Dany ile alakası yok o aut işte hep o.

Galatasaray 1-1 Schalke Match Highlights Goals & Video | Fasthighlights

Buradan bakın.

Hamit ayrı eleştirilebilir ama gol Dany'nin hatası.Halamın şeyi olsa amcam olurdu vari dolaylı yoldan suçlu aramaya gerek yok.İleride yapılan hataları defans kapatamıyorsa boş bıraksınlar defansı madem.

Hiç güvenmiyorum dediğim de insanlar bana kızıyor. Dün yanılmadığımı anladım.

adama niye kızıyorsunuz, adamın maksimumu bu. daha fazla beklentiye girmek bu adamada eziyet ve haksızlık olur. sen çıkmışsın ş.liginde final hedefi koymuşsun stoperin dany. bence burda yönetim suçludur

Tahmin ettiğim gibi hemen Dany'nin sayfasına yüklenme olmuş....Tamam büyük bir hata yaptı eyvallah ama Ferdinandlar,Pique'ler, Pepeler ne hatalar yaptı bugünlerine gelene kadar...Dany Şampiyonlar Liginde şu maça kadar çok iyi oynadı bu maçta da çok iyiydi 1 hatası dışında .... Ayrıca pozisyonu dikkatle izleyin o yere göğe sıymayan Melo efendi golü atan Jones'u takip etmemiş..Bence onun hatası hem Hamitten hem Danyden daha fazla...

Hamit ayrı eleştirilebilir ama gol Dany'nin hatası.Halamın şeyi olsa amcam olurdu vari dolaylı yoldan suçlu aramaya gerek yok.İleride yapılan hataları defans kapatamıyorsa boş bıraksınlar defansı madem.

bu sezon yedigimiz tüm gollere bir baksin millet lütfen. dany in her golde hatasi var hemen hemen. riera tarafindan da cok sorun yasadik malesef ama dany tam saatli bomba :( daha önce yazdigim gibi bizim taraftar hizli ve fizigi yerinde diye adama hayran kaldilar. usain boltu koysak oraya onada hayran kalir cogu kisi herhalde. Dany bu takimin stoperi asla olamaz NET!!!

dany candir

hata yapacaktir ben seviyorum

o gl yenecekti zaten ha hamit ha dany zincirleme oldu

adama niye kızıyorsunuz, adamın maksimumu bu. daha fazla beklentiye girmek bu adamada eziyet ve haksızlık olur. sen çıkmışsın ş.liginde final hedefi koymuşsun stoperin dany. bence burda yönetim suçludur

malesef haklisin :( yönetim hocanin stoper ve sol bek istegini almayip reklam amacli 2 star aldi. neyse bir cekilde artik sezonu bitirmek gerekiyor . umarim ligde sampion oluruz bu savunma kurgusu ile

Ya kardeşim adamlar ilk 10 dakika da zaten 1-2 sallayacaklardı ama olmadı..

Golde hatalı ama pozisyonu tekrar izleyin asıl bizi Riera yaktı.. sen neden faul yapmazsın adama kontra yerken ? Sarı kartın var değil mi 2.maçta oynayamayacaksın..

Lütfen artık, ''bu adam Antep'den geldiği için kimse sevmiyor'' muhabbeti yapılmasın. Dany direk Toulouse'dan da gelse yine yetersiz.

A Class stoperler bile böyle pozisyonlarda topu uzaklaştırır ve takımın daha dengeli yerleşmesini sağlar ama gelgörki bizim einstein topu yerden ve ayağa oynamaya çalışıyor,rezalet.

dany candir

hata yapacaktir ben seviyorum

o gl yenecekti zaten ha hamit ha dany zincirleme oldu

iyide bu kacinci zincirleme oldu. hesabi kitabi kalmadi bu zincirleme hatalarin.hemen hemen her macda olmaz ki bu :SS:

yok ya ben kac aydir yaziyorum ciziyorum bu savunma kurgusu Galatasarayimizin tarihindeki en kötü savunma hatlarindan birisi malesef. sifir güven veriyor bana. hadi beni gectim de takima bile güven vermiyor ve kötü olanda bu nokta. arkan saglam degilse öndekiler nasil rahat kafayla oynasin ki. mümkün mü bu?

Dany uzaydan gelse yine yetersiz

Geri
Üst Alt