Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

th'best :bid:

Bu adam Türk olmuyo mu ya 3 sezondur filan burda sanırım seneye 4 ?

Dany NINJA :ka19::ka19::ka19:

ya mükemml bir adam aglatcak konşma yaptı gitti anında dansa katıldı kafası yemin ederim tapıyorum ya tam cins resiz <3

Rotasyon için alındığı takımda Ujfa'nın sakatlığı ile 11e yerleşti.Tartışıla da şampiyonlukta emeği var.Teşekkürler

Çok iyi maçlar çıkarttı. Garip garip işler de yaptı ama sevdim ben Dany'yi. :D

CL maçlarında iyiydi ama ligde kötüydü

CL maçlarında hatasız oynadı nerdeyse ama lig maçları ibretlikti

bu adama gereken değer verilmiyor bütün maçlara bakın sol bekin bütün kademelerine dany girmiştir

bu düzgün bir sol bek + serdar taşçı ile efsane olabilir

Basit hatalar yapan bir oyuncu. Büyük takım olmak istiyorsak bu tip oyuncular banko oyuncumuz olamaz. Ama rotasyon için ideal bir isim.

Savunma adına güzel işler yaptı. Ama işte Antep'den gelmesi işini her zaman zorlaştırdı. Hala onun etkisinde kalan ergenler adama sövüp sayıyor.

dany'e laf edeni oyarim

çok iyi ara paslaar atıyor hızlıda kendisi. zenitte çok zaman harcadı ama başka yerlere gitmeli. portekizde yeteri kadar kullanamadı.

Basit hatalar yapan bir oyuncu. Büyük takım olmak istiyorsak bu tip oyuncular banko oyuncumuz olamaz. Ama rotasyon için ideal bir isim.

aynen zaten o amaçla alındı , ujfa sakatlanınca bile güvenmedi hoca haklı olarak yerine adam aldı. tutmayınca devre arası yine stoper alınacaktı ki işin içine drogba girince yine yırttı dany

seneye bu sınırlama ile yedekte bile oturamayacak

madrid maçındaki performansı > dünyadaki tum stoperler

antep değilde madrid milandan gelse uuuuuuuuuuuuu oooooooooooo yeaaaaaaaaaaahhhhhh ay bana birşey oluyorrr diye bağırırdık :)

Geri
Üst Alt