Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Savunmamızın yeni savaşçısı. Arada riskli hareketler yapıyor ama genel itibariyle çok başarılı ve süratli bir savunma oyuncusu. Aynı zamanda çok teknik. Pasları çok kaliteli. Kendisini biraz daha geliştirirse ve riskli oyunundan vazgeçerse avrupanın büyük kulüpleri peşinde koşar...

lan bu dany nin twitteri gerçekmi. türkçe yaziyor bu adam.:confused:

bana birşey oldugu yok sadece geldiği takım antep değilde avrupa olsaydı bu kadar dövmezdık adamı laflarla demek isteidm :)

ben öyle şeyler hiç duymadım ama çok şaşırdım sen öyle söyleyince

dün neden oynamadığını çözemedim.takımdaki net en iyi stoper.

Elmander -Yekta(Engin) , Zan-Dany ile maça başlasak bundan kötü oynamaazdık heralde...

dany bu takımın olmassa olmazı bunu umarım herkes anlamıştır fener maçında. halen semihe partner arayanlar at gözlüklerini bir kenara bırakıp dany nin semihten en az 1 gömlek üstün olduğunu kabul etmeliler

dany bu takımın olmassa olmazı bunu umarım herkes anlamıştır fener maçında. halen semihe partner arayanlar at gözlüklerini bir kenara bırakıp dany nin semihten en az 1 gömlek üstün olduğunu kabul etmeliler

Aynen katılıyorum.Adam ''savaşçı stoper'' tarzında dünyanın en yetenekli stoperlerinden biri ama gel gelelim bizim taraftar hala Semih'in yanına partner arıyo.

biraz önce adamını 3 adım önden aldı arkaya kaçırdı nasılsa yetişirim havasıyla söktü aldı topu

iyidi ama tam bir saatli bomba, satilir muhtemelen yeni stoperin gelmesiyle

degişik bir adam ya çok güldürüyor seviyorum kalsın. kalitelide adam

Bu sene tartışmasız savunma en iyisiydi. Umarım göndermeyiz. Fakat oynayacaksa kalsın.

adamın dibi. adamın hammaddesi alemin kralı. sultan dany han hazretleri! iyiki varsın

Sezonun en iyi savunmacısı adamın karekökü aslanım benim be iyi ki varsın:yenieek:

Geri
Üst Alt