Iyi fakat tecrubesiz ve cok risk alıyor takimda kalmali maliyeti az cunku bir cok yerde faydalanabilirsib seneye bircoi kulvarda yarisacagiz on libero da bile forma giyebilir baskan ne dedi yabanci konusu hakkinda bize yazili bisey helmedi demirdovenin kendi projesi fantazisi demek istedi :) baski yapıcaz dedi oyuzden alternatif olarak kalmali semih dany gokhan ve saglam bir stoper lazim 2 stopere 4 kisi olmali alternatifleriyle zaten

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Gayet iyiydi, anlamsızca yerden yere vurulduğu çok oldu.

Bazi yonleri tamamen mukemmel, bazi yonleri vasat.Ama herturlu gelisime acik onlari hallderse cok ust duzey bi stoper olur:yenieek:

Genelde iyiydi, hatta bazı maçlar çok çok iyiydi..Saç-baş yoldurduğu maçlarda olmadı değil tabi..Güç, hız, teknik hepsi var ama pozisyon bilgisi ve hava topu hakimiyetinde sıkıntıları büyük..Yeni stoperin gelmesiyle birlikte seneye takımdaki durumu nolacak merakla bekliyorum doğrusu..

Büyük takım oyuncusu, yıldız potansiyeli var adamda. Dany eğer futbolda bu kadar geç profesyonel olmasaydı şu anda CL finalinde izlerdik belki. Fizik gücünü hızını kaybetmediği sürece iş yapar bu şekilde ama ondan sonra çekilmez olur pozisyon bilgisi zayıf olduğu için.

Büyük takım oyuncusu, yıldız potansiyeli var adamda. Dany eğer futbolda bu kadar geç profesyonel olmasaydı şu anda CL finalinde izlerdik belki. Fizik gücünü hızını kaybetmediği sürece iş yapar bu şekilde ama ondan sonra çekilmez olur pozisyon bilgisi zayıf olduğu için.

Izlemezdin, cünkü dedigin gibi pozisyon bilgisi zayif. Büyük takimlar stoper alinca ilk olarak bu konuya dikkat ediyor.

Düzeltiyorum, italya alt yapisi görseydi dedigin olurdu eminim.

Izlemezdin, cünkü dedigin gibi pozisyon bilgisi zayif. Büyük takimlar stoper alinca ilk olarak bu konuya dikkat ediyor.

Düzeltiyorum, italya alt yapisi görseydi dedigin olurdu eminim.

İşte doğru eğitilmesi gerekliydi zamanında. 3.lig yerine direk Toulouse'a gelseydi mesela şu anda çok daha farklı bi adam olurdu. Daha 2009'dan beri 1.ligde oynuyor bu adam.

aynen italyan altyapısı görseydi dany üst düzey stoper olurdu bence

Şaka gibi, 11'de oynayan stoperlerin biri 2009'dan beri top lig oyuncusu diğeri 2011'den beri :D Ve ligde 10 puan fark CL'de şampiyonlar ligi oynadık.

Sabahdan beri bir ton mesaj yagdiriyor dany... en sonuda görünce anladim ki dany ye bir telas sarmis resmen . yolcu gemisinde oldugunu biliyor gibime geliyor ki yabanci siniri kalkmazsa yolcudur büyük ihtimalde.

Nounkeu Dany ‏@NounkeuD 2m

1905 te doğdu bizim aşkımız,sarı kırmızı renkte akar kanımız ölene kadar hep yanındayız,haydi kükre aslan hep biz burdayız...

Real madrid deplasmanında ki performansı diyorum sadece..

Al sana ölçü..

Adam Benzema'yı hayattan bezdirdi abi..

Ben seviyorum Dany'i..

Dany en son gidecek adamlardandır, yanlış yaptığınızı görmeyim.

Ben Dany'i genel olarak cok begeniyorum..bence Semih'den daha iyi bir Stoper

ama yinede bize her zaman yazdigim gibi Drogbanin Stoper Versiyonu bir Defans Elemani lazim ,Rami mesala müthis olurdu..yaninda Semih oynar, yedekler ,Zan Ve Dany +Aykut muazzam olur

stoperde bu sene asla yadırgamadım iyi de oynadı ama bek performasına da bi bakılması lazım hızlı teknik ve defansif bir oyuncu bekte denenmesi iyi olur

stoperde bu sene asla yadırgamadım iyi de oynadı ama bek performasına da bi bakılması lazım hızlı teknik ve defansif bir oyuncu bekte denenmesi iyi olur

hm.. teknik derken ?! topu almasinda fazla teknik degil bence. pass aldigi zaman biraz sert cekilde baris cekilde sektiriyor topu ayagindan. bek de denile bilir ama dedigin gibi

iyi niyetli tamam ama ne oyun zekası var ne pozisyon bilgisi dany denilince aklıma cluj maçında 40 metreden çektiği lanet şut geliyor.

i'm so proud of this season, proud of Galatasaray fans i'm so happy with you. see u next season!!!?!!

twit atmış.adam da ne olacağını bilmiyor gibi sanki:D

Geri
Üst Alt