Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Melo sayet giderse on libero oynayabilir mi acaba , merak etmiyor degilim

Melo sayet giderse on libero oynayabilir mi acaba , merak etmiyor degilim

Şöyle bir yazı görmüştüm siz yazınca hatırladım.Geçmişte oynamışlığı var o pozisyonda.

"Temmuz 2008’de ise Pau FC takımına transfer oldu. O dönem, savunmada veya orta sahanın ortasında görev yapabilen Kamerunlu, bir röportajında orta sahada savunma ağırlıklı oynamaktansa özelliklerini savunma merkezinde kullanmayı tercih edebileceğini söylüyordu. Pau’da da orta sahada başladıktan sonra, stopere doğru kaydı. Pau’daki stoper performansı ise 2009-2010 sezonu öncesinde Dany’ye Ligue 1 takımlarından Toulouse’da oynama imkânı verecekti."

Ama sanmıyorum deneneceğini, pek düşünemiyorum ön liberoda Dany'i. Sürekli çalımlarla ilerlemeye falan çalışır heralde.:)

bu adam bencede en fazla libero oynar. adamin öne atlama gibi bir huyu var. sazan gibi atliyor. önliberoda iş yapabilir ama topu nasil kullanir o soru işareti.

ben danyi david luiz e benzetiyorum. o da şimdi önlibero oynuyor pozisyon almayı bilmediği için. gayette iyi oynadı benfica maçında

aynen luis kimmis

birazda gulelim

:D

dany nouenkeu

[video=youtube;bq8DW2CFgWc]https://www.youtube.com/watch?v=bq8DW2CFgWc[/video]

Efsanevi oynadı tüm takımı sırtladı.

Semih'in,Riera'nın açıklarını kapatacam diye didindi durdu garibim.

Squidward kafaya her zaman ihtiyaç olacak.

İşte doğru eğitilmesi gerekliydi zamanında. 3.lig yerine direk Toulouse'a gelseydi mesela şu anda çok daha farklı bi adam olurdu. Daha 2009'dan beri 1.ligde oynuyor bu adam.

2013-2009 = 4

Dany 26 yaşında.

22 yaşından beri 1.ligde oynaması normal bence.

danynin bir LUTUF oldugunu gormeyenlerle futbolun b'sini konusmam

Dany'de müthiş bir potansiyel var.Bunu kimse inkar edemez zaten.Ama çoğu maçta amatörce hatalar yaptı.Ben bu hatalardan ders çıkaracağına inanıyorum.Şayet kendisinin yaşı da ortalama güzel bir yaş.bu sene Ujfa gibi tecrübeli bir isimle oynasaydı Galatasaray'ın değişilmez isimlerinden biri olurdu.Ama yine de Dany önemli bir oyuncu bizim için...

Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Dany bu takimda kalmasi gereken ilk oyuncu. Eger semih degilde tecrubeli bir stoperle oynasaydi boyle hatalar yapmazdi. Ayrica adam 1 sene boyunca yaninda gercek bir sol bek olmadan oynadi. Maclari tekrar izleyin her mac kac kere rieranin acigini kapatmis. Ayrica bu kadar hizli mudaheleleri iyi olan bir stopere ne kadar veririz onuda dusunmek lazim

chedjouyu bile kulübeye gönderir bu adam benden söylemesi. tottenhama transferi ciddi ciddi konuşulmaya başlandı

Geri
Üst Alt