Cevap: Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Bi kalecimiz vardı Kingston diye o da Gana milli takımında oynuyordu ama türk vatandaşıydı

uzun süre burada kalmıştı baya da bir takım değiştirdi zaten burada hem bir yabancı Türk pasaportu aldıktan sonra yerli statüsünde oynayabilmesi için 5 yıl daha geçmesi gerekir.Türk olmak için kesintisiz 5 yıl kalmalı yerli statüsünde futbol oynamak için 5 yıl daha kalmalı yani toplamda en az 10 yıl gerekli karışık gibi oldu ama benim bildiğim böyle alex bile uzun süre oynamasına rağmen yerli olamadı.kingston olayında böyle bir şey yoktu sonradan çıktı aynı şey değil yani.

Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Dany yerine Aykut Demir'i falan almak lazımdı geç kaldık.Gerçi Chedjou'yu da görmek lazım bir çok övüldü, ama Dany kadar adapte olabilecek mi orası da meçhul.

Cevap: Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

uzun süre burada kalmıştı baya da bir takım değiştirdi zaten burada hem bir yabancı Türk pasaportu aldıktan sonra yerli statüsünde oynayabilmesi için 5 yıl daha geçmesi gerekir.Türk olmak için kesintisiz 5 yıl kalmalı yerli statüsünde futbol oynamak için 5 yıl daha kalmalı yani toplamda en az 10 yıl gerekli karışık gibi oldu ama benim bildiğim böyle alex bile uzun süre oynamasına rağmen yerli olamadı.kingston olayında böyle bir şey yoktu sonradan çıktı aynı şey değil yani.

Nobre 10 yılı doldurmadan Türk oldu ama ? Veya Vederson

takasta kullanalim diyecem ama yerli adam yok , ne bicim bir duzen lan bu

artik tribünde oturup tezahüratlara destek olur, türkiye kupasi grup maclarinda oynar

bence bu kadroda türk olması gereken ve bir türk gibi olan müslüman olan amrabattır

türk yapamıyozmu bunu,kac yıldır türkiyede

Çaydanlık kelle benim hemşerim

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bence bu kadroda türk olması gereken ve bir türk gibi olan müslüman olan amrabattır

938FA5D1F5A94433BACA059E258B6E5D.jpg

Dany Sorunsalı

İlk 11'de oynaması mümkün değil.

Yedekte durması hiç mümkün değil.

Sezonun tamamında tribünde oturacak bir oyuncuya 1.5 milyon euronun üstünde maaş verilecek.

Melo için 100 binlerin hesabını yapan bir çok önemli transferi 1'er milyon euroluk farklar ile yapmayan,hiç bir topçuya ederinden fazla vermeyiz diyen yönetim eğer Dany'i öyle yada böyle bir şekilde yollamazlarsa kendileriyle çelişir büyük bir garabet olur.

Geri
Üst Alt