Cevap: Re: #13 Dany Achille Nounkeu

yoo oyle bisey demedim

Pozisyon bilgisinde sikinti yok Fransa'dan bu tarz adam 7 milyon dedin onun icin öyle söyledim.

Ben Afrikali stoperlerin genel anlamda altyapi ile alakali bir durumdan taktik ve pozisyon bilgisi zayif olarak görüyorum zaten taktik ve pozisyon bilgisi iyi olanlar Fransa milli takimi gibi ülke milli takiminlarinda oynuyor.

Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Anlamıyorum. Ben beğeniyorum bu adamı. Tamam hata yapıyor bazen ancak aksini yaptıkları takımı kurtardıkları bir o kadar hatta daha fazla. Onları unutarak yazmayın lütfen. bunu şu açıdan diyorum çoğu stoper zaten hata yapar. Bomba olması bölgesinden kaynaklı. Bizim bloklar arasındaki mesafenin de bolluğu buna sebep. Melo olduğunda Selçuk defansa yardım ettiğinde Dany çok daha iyi etkili oluyor. Güçlü hızlı bir stoper.

Fiyat/performans bakimindan begenmemek mümkün degil ama insan Ujfalusi kadar güvenemiyor. Ujfalusi tam bir lider oyuncuydu 2 sezon önce ve takimimiz bir sürü macta gol yememisti.

Pozisyon bilgisinde sikinti yok Fransa'dan bu tarz adam 7 milyon dedin onun icin öyle söyledim.

Ben Afrikali stoperlerin genel anlamda altyapi ile alakali bir durumdan taktik ve pozisyon bilgisi zayif olarak görüyorum zaten taktik ve pozisyon bilgisi iyi olanlar Fransa milli takimi gibi ülke milli takiminlarinda oynuyor.

afrikali ya da degil atletik stoperden bahsediyorum, chedjou ve dany benzer oyuncular gibi geldi. konsantrasyon konusunda farklilik gosteriyo olabilirler ama bilgi acisindan bir sikinti oldugunu sanmiyorum

Fiyat/performans bakimindan begenmemek mümkün degil ama insan Ujfalusi kadar güvenemiyor. Ujfalusi tam bir lider oyuncuydu 2 sezon önce ve takimimiz bir sürü macta gol yememisti.

Orası öyle. Ama o da hata yapıyordu Dany kadar demiyorum ancak yaptığı maçlar vardı. Kart gördüğü de oluyordu. Dany daha atletik. Sadece bu Afrikalılarda bir özgüven ve sakinlik var bazen işe yarasada bazen batırıyorlar işte.

Tek hatası penaltı Yapması sayılabilir ama asıl suç onun değil topu alabilirmiyim diye düşündü mecbur kaldı.Chedjou'nun pozisyon hatası sonucu oluşan hatayı Danny'e kesmek ne kadar doğru daha Chedjou savunmaya oturmadı adaptasyon süreci yaşıyor lider ruhlu bir oyuncu olarak tanıyoruz Lille'de gördüğümüz kadarıyla 2-3 maçtır takım arkadaşlarıyla bir sıkıntısı var anlaşamıyor bunuda zamanla aşıcaktır.Danny'nin ayarı bu maç Chedjou yüzünden bozuldu neredeyse iki kişilik oynadı

kademe anlayışı leş.standartı olmayan biri.klasik anadolu topçusu

Bir sezon boyunca izledik. Asıl Chedjou'yu eleştirmek yanlış olur. Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil Dany, bu demek değil ki iyi maçı olmayacak. Anamızın ligi için yeterli çok iyi oynadığı bir maçı bir anlık hatası ile mahvediyor.

amma salliyon ha serafettin chedjou iyi adam olabilir ama dany gayet onun seviyesinde veya yakini

Bu maçta ki tek hatası kafayı vurdurması ama ondan önce Hakan Balta'nın rezil kademesini kimse görmüyor! suç %75 Hakan Balta'nın.Penaltı pozisyonuna gelirsek suç Chedjou'da yanlış pozisyon aldı Danny'de müdahale yapabilirmiyim diye düşündü zaten Kaleci Eray'ın da rakip oyuncuya müdahalesi oldu penaltı çaldı bu pozisyonda bence her stoper aynı şeyi yapardı.Müdahale etmeye çalışırdı.Asıl suç Chedjou'da pozisyon alamayarak amatörce bir hata yaptı ama onuda anlıyorum adaptasyon süreci yaşıyor,takım arkadaşlarıyla anlaşamıyor sıkıntıları var.Her sezon başı kampında olabilir bu hatalarda ilerleyen süreçte aşacaktır.Bu hatalar sonrası asıp kesmemek lazım bence adı üstünde sezona hazırlık maçları bunlar ne Danny'i ne Chedjou'yu hemen asmamak lzm asıcak adam arıyorsanız Hakan Balta ortada yıllardır berbat ötesi ve adeta dokunulmazlığı var.En kötü alsınlar Ziya Erdal'ı Sivasspor'dan Hakan balta'dan neyi eksik ?

Bu maçta ki tek hatası kafayı vurdurması ama ondan önce Hakan Balta'nın rezil kademesini kimse görmüyor! suç %75 Hakan Balta'nın.Penaltı pozisyonuna gelirsek suç Chedjou'da yanlış pozisyon aldı Danny'de müdahale yapabilirmiyim diye düşündü zaten Kaleci Eray'ın da rakip oyuncuya müdahalesi oldu penaltı çaldı bu pozisyonda bence her stoper aynı şeyi yapardı.Müdahale etmeye çalışırdı.Asıl suç Chedjou'da pozisyon alamayarak amatörce bir hata yaptı ama onuda anlıyorum adaptasyon süreci yaşıyor,takım arkadaşlarıyla anlaşamıyor sıkıntıları var.Her sezon başı kampında olabilir bu hatalarda ilerleyen süreçte aşacaktır.Bu hatalar sonrası asıp kesmemek lazım bence adı üstünde sezona hazırlık maçları bunlar ne Danny'i ne Chedjou'yu hemen asmamak lzm asıcak adam arıyorsanız Hakan Balta ortada yıllardır berbat ötesi ve adeta dokunulmazlığı var.En kötü alsınlar Ziya Erdal'ı Sivasspor'dan Hakan balta'dan neyi eksik ?

Balta'nın sözleşmesi uzatıldı değil mi bu arada :D

Dany onun seviyesindeyse yandik o zaman, biz stoperlerimizin yetersizligi ve sol bekimizin olmadigindan sikayet ediyoruz gecen sezondan beri.

Real Madrid maclarinda gayet iyi oynadi ki bu bana o seviyede oldugunu gosterir. ManU maclarida keza ayni. en yuksek seviyede aksatmadan iyi tempolu futbol oynuyabiliyorsan Dany gibi baska bisey isteyemezsin oyuncudan.

2-3 mill e aldik bide oyle dusun chedjou kaca geldiydi

Real Madrid maclarinda gayet iyi oynadi ki bu bana o seviyede oldugunu gosterir. ManU maclarida keza ayni. en yuksek seviyede aksatmadan iyi tempolu futbol oynuyabiliyorsan Dany gibi baska bisey isteyemezsin oyuncudan.

2-3 mill e aldik bide oyle dusun chedjou kaca geldiydi

Peki arasira yerini birakip baska bir oyuncumuzun müdahele etmek icin ciktigi topa Dany'nin de cikmasina ne diyorsun (kafa toplarinda da yapiyor bunu). Örnek: Schalke'ye kontradan yedigimiz gol ve Manchester United deplasmaninda yedigimiz gol.

Peki arasira yerini birakip baska bir oyuncumuzun müdahele etmek icin ciktigi topa Dany'nin de cikmasina ne diyorsun (kafa toplarinda da yapiyor bunu). Örnek: Schalke'ye kontradan yedigimiz gol ve Manchester United deplasmaninda yedigimiz gol.

Valla ManU ve Real maçında o kadar çok topladı ki defansı laf edemiyorum ben şahsen.

o schalkeye yedigimiz golde en az dany kadar meloda hatali ama onu gormuyonuz tabi melo daha hosunuza gidiyo

manu macini hic konusmayalim herif van persieyi kitledi o mac

Valla ManU ve Real maçında o kadar çok topladı ki defansı laf edemiyorum ben şahsen.

En iyi stoperimiz oldugu icin öyle ama ben Chedjou'nun Dany'den cok üstün bir performans sergilemesini bekliyorum. Semih'in daha cok kat edecegi yol var stoper dedigin bu kadar ciliz olmamali adam güclenmeli. Ama ben yinede su an icin Gökhan'i ne kadar begenmesemde Zan-Chedjou ikilisini denemeliyiz diyorum. Dany ve Chedjou ikilisi konsantrasyon kaybi yasar bu pahaliya patlayabilir ve zaten yabanci siniri yüzünden pek mümkün degil.

Geri
Üst Alt