eboueyle işbirligi yapti. eboue 3. golde diregi tutuyordu. 4. ve 6 gollerdede eboue izlensin.

Eboue de zaten dengesizin teki.İlk golde 1.60 lık ıscodan hava topunu alamadı.Golu yedik.Ama bu dany baska bir canlı aga.Ben böyle bir topcu görmedim.Benzemanın attıgı golde melo kafa topuna çıkacak bomboş gitti meloyu bozdu orada Benzemayı tutmayı bıraktı bombos attı adam golu.Yok abi artık anladım bu herif futbolu f sini bilmeden oynuyor.

Dany için söylenecek en sade yorum.Hiç birşey olmaz, adam ptt topçusu o da belki.Süper lig topçusu fln değil .

Yalandan bjk'nin işe yaramaz bi topçusuna para artı Dany'i versekte adamları bitirsek.Takımı bitirdiği mçlarda bile bazen iyi oynamış gibi gözükebiliyor.Bu tinerciler olayı çözene kadar şampiyonluk potasından düşerler.

ben ilk yari begenmiştim danyi. 2. yari iyi sivadi eboueyle birlikte. eboue baştan beri sivadi. onuda tribüne göndermeli. bu maç degil sadee. ben iyi bindiriyyor diyye begeniyordum. onuda yapmiyyor şimdi. dili dişarda geziyordu. biz gene 104 koşmuşuz. bunu fazla irdelemem ama bana ilginç geliyor. düzenimiz hiç yok. 30 dakika iyiydik. sonra noldu böyle oldu. bunu incelesinler.

Eboue de zaten dengesizin teki.İlk golde 1.60 lık ıscodan hava topunu alamadı.Golu yedik.Ama bu dany baska bir canlı aga.Ben böyle beyinsiz bir topcu görmedim.Benzemanın attıgı golde melo kafa topuna çıkacak bomboş gitti meloyu bozdu orada Benzemayı tutmayı bıraktı bombos attı adam golu.Yok abi artık anladım bu herif futbolu f sini bilmeden oynuyor.

dany zaten oynamazda bu eboueye ayar verilmeli tribüne gitsin. orda dursun az.

dany zaten oynamazda bu eboueye ayar verilmeli tribüne gitsin. orda dursun az.

Tribüne gidecekler listesi yapsak heralde 5 6 kişinin ismin hemen yazmak lazım.Engin,Eboue,Dany,Hatta selçuk bile inanılmaz sinirimi bozmaya basladı.Yani yerinin yarısını dolduracak adamımız olsa hemen tribüne çıksın derim.Kaç aydır bu adam iyi olacak diye bekliyoruz.

Tribüne gidecekler listesi yapsak heralde 5 6 kişinin ismin hemen yazmak lazım.Engin,Eboue,Dany,Hatta selçuk bile inanılmaz sinirimi bozmaya basladı.Yani yerinin yarısını dolduracak adamımız olsa hemen tribüne çıksın derim.Kaç aydır bu adam iyi olacak diye bekliyoruz.

engin bugün 2 asist yapti ha genel olarak nasildi çözemedim. selçuk düzelmedi hala. hamit oynayabilir ortada. böyle formsuzken. hepsininde formsuz olmasida anormal. 104 km nedir yav. gerçi görmek istiyorum kim ne koşmuş.

Engin bizim takımda oynayacak biri değil bence.Çok istikrarsız bir adam.Bundan sonra Bruma olsunda 11 de baska bişey istemiyorum.İstatisklere bakmak lazım bende merak ettim kim kac km koşmuş.

engin bugün 2 asist yapti ha genel olarak nasildi çözemedim. selçuk düzelmedi hala. hamit oynayabilir ortada. böyle formsuzken. hepsininde formsuz olmasida anormal. 104 km nedir yav. gerçi görmek istiyorum kim ne koşmuş.

Engin bizim takımda oynayacak biri değil bence.Çok istikrarsız bir adam.Bundan sonra Bruma olsunda 11 de baska bişey istemiyorum.İstatisklere bakmak lazım bende merak ettim kim kac km koşmuş.

bugüne kadar seni hep savundum ama real'e karşı bile savunmada yapmaya çalıştığın çalımlar,kademe hataların artık miadını doldurdu dany!

Aslında ne bok olduğu geçen sene arenada oynadığımız cluj maçından beri belliydi de nasıl oluyorsa hoca vazgeçemiyor..

Sulu sahada yerden paslarını ve sonlara doğru 60 metreden atmaya çalıştığı şutu defolup gitmediği sürece sevgiyle anacağım.. bu bahsettiğim iki olay bile ne kadar kötü olduğunu fazlasıyla göstermeye yeter..

chedjoudan iyi oynadigi apacik ortada

6 gol yemisiz chedju beyin tek onledigi atak yok

gelip buraya yazmayin bosuna

tepetaklak hamzaoglu

*

Kesin karar verdim artık futboldan anlamayan çok fazla insan var. Eğer dünkü maçta Dany'e tek bir laf edebiliyosanız yazık. Melo'nun hatalarını görmeyin. Niye o pitbull dimi taraftar çok seviyor. Eboue harika oynadı neden çünkü çok sempatik çok eğlenceli..

*

Chedjou bariz rezildi.Bu kadar kötü kademe yapan bir stoper daha görmedim.Adam resmen her Madrid atağında,Madridlilerin önünü açtı.G.Zan cok daha iyi bir kademecidir ve bundan sonra Semih-Gökhan oynamalıdır.

Eboue ve Chedjou bence devre arası yollanmalı.

Bazı yorumlar amacını aşmış, hepimiz üzgünüz, öfkeliyiz ancak bunlar birine hakaret hakkını bizlere vermiyor.

Hakaret edince durum değişecekse buyrun hepbirlikte edelim, ama maalesef öfke kontrolünü bilmeyen ve kendini tutamayanlar hep aynı kişiler.

Uyarılarımızı ve düzenlemelerimizi yaptık. Tekrar eden uygunsuzlukların cezasının daha ağır olabileceğini hatırlatarak forumu sağduyuya davet ediyorum.

Üst düzey takimlarin hangisinde iki tane afrikali stoper var.En fazla fransada olur iki.tane afrikali stoper.Afrikalidan stoper cikmaz kaleci desen hic olmaz.Stoper dedigin italyadan almanyadan cikar.Hele italyan stoperlerin tadindan yenmez valla.Utanmasalar brezilyadan stoper getirecekler.

Cok dogru bir yere parmak basmissiniz. Savunmayi full Afrikali yapmak bile futbola ne kadar uzak olundugunun bir ispatidir.

Yanında Semih olsaydı muhtemelen böyle konuşmayacaktık... Adam yanında tek stoper oynadı... Anca bu kadar...

Maç sonu kendisine ilk giden Ronaldo oldu.E tabi Ronaldo tarafından bir teşekkürü hak etti.Adama Hat-trick hediye etti.

Geri
Üst Alt