Son dakikalarda sabrinin calim yedigi pozisyonun devaminda aha dedim dany penalti yaptiracak. Yaptirmadi : (

Hatasız da oynasa diken üstünde izliyoruz maçı. Semih gibi garantici ve basit oynasa her şey güzel olacak

Chedjou Real Macinda Dany'den daha kötü görünmüstü dolayisiyla Dany Formayi haketmisti dün

Fena oynamadi,ama zamana yayarsak Dany'in ipi ile kuyuya inilmez,Chedjou monte edilmeli o pozisyona.

seneye Dany gönderilip ,Ömer Toprak tarzi bir yerli stoper alinmali

Adam penaltı yaptırmadığı her maçta övülmeye başlandı :D

Dün neyse ki Motta salağı ayağını takmayı akıl edemedi, yoksa gene almıştı penaltıyı.

motta ile olan pozisyonda ayağını yere düz bassa yine penaltı yapmış olacaktı, yan bastı olmadı

lilleden gelen stoper den daha iyi oldugu kesin.Nasıl kazık yedik o adamdan ilginç

Dany nin özeti çok atletik birebirler de iyi riski sever kolay kolay topu kaptırmaz bütün bu özelliklerin yanında bir özelliği varki herşeyi mahvediyor.Pozisyon bilgisi 0.

Real maçında da söyledim Daany Chedjoudan iyi stoper... Semih-Dany-Zan-Chedjou diye sırlama gider..

Ne Danny ne Chedjou.Bu ikisine kontejan harcanacağına Gökhan-Semih oynasın.+1 Kontejan'da Riera'dan yana kullanılsın.

noldu lan hiyar agasi murhan

Bu adamin saatli bomba oldugunu görmemek icin kör olmak lazim bana göre.

Dün tek yaptigi iyi is dan dun diye toplari öne vurmasiydi, Bruma sahada oldugu anlarda ön tarafta bazen top tutabildik ama o atilan toplar duvara carpar gibi hep kalemize dogru geldi.

Dany'nin vasat bir stoper oldugunu kanitlamasi icin daha hangi maclari yakmasi lazim acaba? Ramon'a yaptigi hareket net penalti, hakem Escude'nin penaltisini görmeyince o da arada kaldi.

Chedjou-Semih garanti stoperlerimiz olmasi gerekirken su adama kontenjan harcamamiz komik, alt yapidan stoper koy bari belki tutarsa kontenjandan keseriz. Ama Chedjou'yu oynatmayacaksan Gökhan Zan'i koy ve Amrabat'a yer ac.

Penaltı ya da kırmızı kart yapmadığı,pozisyonunu boşaltıp orta sahada kendi takım arkadaşını fordlamadığı ender maçlardan biriydi.Övülmesini de normal karşılamak lazım :)

Şu adamı semihten iyi demeyin yuh artık semih bu takımın en iyi stoperidir net tartışmam ...

Geri
Üst Alt