tmm diğerlerine iyi demedimki zaten ama chedjou o kadar abartılacak bir defans değil bir ujfalusi bir song değil mesela

chedjou dany ye göre ama stoper en azindan ama bende simdiye kadar gördüklerim ile pek begenmedim. üst düzey bir stoperligini göremedim vallahi. semih ile ama iyiler . kademe anlayisi fena degil ama liderlik konusunda sinifda kaliyor gibi. yani dedigin gibi bir urfi-popescu veya song degil maalesef.

dany hakkinda haklisinda ched'in CL tecrubesi ve yurtdisi tecrubesi var. Var dediysek amrabat gibi hollandada tutunamayan, dany gibi ligue1de rezil rusva olan biri degil, ligue 1de en sevilen stoperlerinden biriydi Sedjcu. hadi diyelim bu adamlari begenmiyon yahu omer ile aykuttan savunmami olur. bu savunma bile 6 yediyse senin dedigin adamlari koysak 13-14 yerdik

Süper Lig seviyesinde olan Hicbir savunma oyuncusu,o gün Danny ve Chedjou kadar rezil oynayamazdı.

Kalemize gelen her posizyon gol oldu.13-14 tane posizyon olsa,13-14 taneyi o günün şartlarında yerdik zaten.

dany hakkinda haklisinda ched'in CL tecrubesi ve yurtdisi tecrubesi var. Var dediysek amrabat gibi hollandada tutunamayan, dany gibi ligue1de rezil rusva olan biri degil, ligue 1de en sevilen stoperlerinden biriydi Sedjcu. hadi diyelim bu adamlari begenmiyon yahu omer ile aykuttan savunmami olur. bu savunma bile 6 yediyse senin dedigin adamlari koysak 13-14 yerdik

Savunma yapmak icin beyin olmasi lazim kardes, sen gitmissin iki beyinsizi savunmaya koymussun. bi kere rakibi ofsayta dusurmek icin pozisyon alma kabiliyetin olacak, topa hamle yapmak icin pozisyon bilgin ust duzey olacak. tipki bi oyun kurucu gibi beynin olacak ama gel gor ki iki beyinden muaf adami savunmaya koymussun

Süper Lig seviyesinde olan Hicbir savunma oyuncusu,o gün Danny ve Chedjou kadar rezil oynayamazdı.

Kalemize gelen her posizyon gol oldu.13-14 tane posizyon olsa,13-14 taneyi o günün şartlarında yerdik zaten.[/quote]

Kalemize gelen her posizyon gol oldu.13-14 tane posizyon olsa,13-14 taneyi o günün şartlarında yerdik zaten.
[/quote]

olurdu, ortasaha yok, bek yok, kanatta 2 degil 1 adam var. karsiya bakarsak 5 ortasaha, senden bi kere sayica ustun, bi kere senden daha hizli, dusunmeside oynamasida hizli, senden daha yetenekli, senden daha kaliteli, yani her yonuyle senin ortasahandan kat be kat ustun. en onemlisi sayica ustun. bize bak 3 ortasaha, ortasahayi gectimi zaten takim savunmasida yoksa bizim gibi rezil olursun. Tamam dany berbat bi stoper, ched ile ikisi berbat bi ikili, fakat 6 yenilmesinin sorumlusu defans degil. kanatlarda dunyanin en iyi oyunculari var karsida, o kadar bos birakirsan istedigi gibi at kosturur adam

adam bu maçta gayet iyi oynamış halla sallayanlar var biraz delikanlı olun!

geçmiş olsun yorumun talihsizlikmiş o zaman.çünkü izleseydin songdan iyi demezdin:)

izledigim icin oyle diyorum zaten, sen belli ki Chedjou u daha bize geldikten sonra ahaa bu kim diyenlerdensin, yoksa Fransa ligini bilenler neden boyle dedigimi iyi anlarlar ;)

izledigim icin oyle diyorum zaten, sen belli ki Chedjou u daha bize geldikten sonra ahaa bu kim diyenlerdensin, yoksa Fransa ligini bilenler neden boyle dedigimi iyi anlarlar ;)

evet fransa ligini izlemem pek.ama burada gördüğüm chedjuyu beğenmedim.şikecilerdeki bruno alves gibi birisi lazımdı bizim savunmaya bu adamın dannyden pek farkı yok.fransada iyiyse bundan bizene hem

Bildiğin penaltı makinesi. Dün yine az daha yapıyordu. Real maçında da hakem verebilirdi. Dany'nin oynadığı ve iddaada tek maç olan her maça penaltı olur bahsi yapacağım.

aynen, zaten o tip liglere gidenler bizde basarili olamiyorlar. Ordan gelenlerde burda oyle. Umut'un istatisiklere bakmistim 10-15 golun altina hic dusmedi. (trde) Fransa liginde 30 kusur maca cikti 3 golmu ne atti, dahasi surundu oralardada tutunamadi yani. Halbuki buyuk takimda bile oynamadi Toulouse var, ordaki Kayserispor gibi bisey yani. Chedjou hayatinda boyle disiplinsiz, beceriksiz, daginik bi savunma gormemistirki bunu ujfa bile toplayamazdi bence. Ujfanin savunmayi cok fazla toplandigi efsanesi varki buna katilmiyorum. O sene ilerde press vardi elmander ile falan iki forvette basan tipte, ortasahada 4 kisiydik kanatlar her ne kadar cakma kanat olsada geri gelen yardim eden kanatlardi ve en onemlisi ortasahada 4 kisiydik. arti olarak tam saha press vardi, simdi alan savunmasi var. Yani rakibe hucum sansi veriyorduk, ujfali sezonda takim basiyordu rakipler sut bile cekemeden mac bitirdigimiz olmustu. clye gidicemiz zaman terim dedi, bu sene avr.da oynucaz gucumuzu iyi kullanmamiz sart, ekonomik kullanicaz dedi. sonra ligtv spikerleri galiba alan savunmasindan bahsediyor dedi. Lig maclarinda ise alan savunmasi oldugunu gorduk. Hatta ilk haftalar gs alan savunmasini beceremiyor seklinde soylentiler cikti, her top gol oluyodu gencler maci falan 3-3 bittiydi

simdi nerdeyse 3 forvet gibi, 2 forvet biri eli belinde burak, digeri drogba digeri sino bazen eli belinde o da ki gayet dogal zaten savunma yapmasini beklemek aptalca olur yinede yapmaya calisiyor adam :D orta alana bakiyorsun selcuk melo hamit sadece 3 kisiyiz, kanatlar bombos sadece 1 kisi var gittimi donemezse zaten cok net pozisyon veriyoruz. Kisacasi takim savunmasi yok yani, Ujfa savunmayi elbette iyi yonetiyordu ama o donemde balta iyiydi, eboue bu kadar cokmemisti, takim iyi savunma yapiyordu, ujfa kaliteliydi, semihin rolu farkliydi, semihi iyi yonetiyordu. Simdi baktiginda ujfa gelse bu savunmadan yine adam olmaz. Ched'i herkes kurtarici sandi ama benim beklentim adamdan belli yani. Sadece iyi bir stoper, kahraman degil.

Iyi oynamadi, sansliydi.

Ayrica gereksiz yere topu öne vurmasi delirtiyor.

Chedjou ile kiyaslanmasi komedi.

Bu adamı övenin furbol bilgisinden şüphe duyarım.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

evet fransa ligini izlemem pek.ama burada gördüğüm chedjuyu beğenmedim.şikecilerdeki bruno alves gibi birisi lazımdı bizim savunmaya bu adamın dannyden pek farkı yok.fransada iyiyse bundan bizene hem

bruno alves dedin ya pes dogrusu, anlasildi bu konuda daha fazla yoruma gitmicem sacmaladin cunku..

bye..

Geri
Üst Alt