Ne insafından bahsediyorsun birader sen?

Berbat. Sezon başından beri bu kadar kötü oynamasına rağmen nasıl oynatıyorlar anlamıyorum. Bundan sonra forma yüzü göremez umarım.

Yaptığı pozisyon hatalarının haddi hesabı yok. Adam milli takımda Chedjou'nun yedeği bizde banko oynuyor.

İkinci yarı oyundan alındı sanırım.

Rezil ötesi rezil. Bir stoper 15 kez pozisyon kaybeder mi ya? Bide bu adama hızlı falan diyorlar, komedi. Kweuke bile en az 6-7 kez yanından basıp geçti, hızlıymış pehh.

Akhisar'dan Ugur Demirok'u alalım artık.Elimizdeki tüm stoperlerden daha iyi bu çocuk.

Aynı zamanda Galatasaray altyapısından yetişti.

Tam Juve'nin sevdiği tip stoper.O maçta 11'de oynatmak gibi bir hataya düşmezler umarım.

İyimiydi? net 2 tane hatası hatası var 1-1ken,birinde yere düşüyor Muslera çıkmasa ya da rakip yavaş pas atsa golle burun buruna adam,2.cisi yanyana gittiği forveti arkasına kaçırmasa ki kaleci ile karşı karşıya rakip dışarı attı 1-1ken oldu bunlar,kestiği çok top var ama bu hataları yaparsan 0sın demektir,oynatmaya devam edilirse çok başımız ağrır.

bu takımın bir tane bile iyi stoperi yok. dany pozisyon bilgisi olarak acınası hallerde. terim bize bıraktığın mirasa bak

Dany ye iyi oyandı diyen var :D Keşke avatarıma koymayaydım seni değiştirmeyede üşeniyorum :(

bu herife hizli diyorsunuz. kwuke denen agir adam bundan hizli görünüyor. bu herif topçu olmuşsa herqes olur.

Sezon ortasina kadar kadro dışı bırakin

Sonra da postalayın gitsin..

Her top ayagina geldiğinde yine tehlike var diyorum içimden...

la olm valla mideme agrı giriyo sen oynayınca ya,kac para istiyon gitmek icin,cebimizden verelim ha...

ronaldoya attığı çalımı kwuke denedi atamadı

Kwuke ronaldodan daha iyi futbolcu demek diye aklından geçirmediyse bir şey bilmiyorum

Oğlum adam defans oyuncusu ve kafa topuna çıkmayı bilmiyor, denemiyor bile.

Adam'da ofans aşkı var yanlış mevki kurbanı olmuş gerçekten.

Sağ açık, forvet falan oynatalım gerekiyorsa ama kendi yarı saha çizgimizden içeri girmesin.

Yada en güzel mevki tribün.

Hız var, Birebir de çok iyi ama Defansın en önemli özelliği olan Kademe ve Pozisyon alma "0" !! Duracağı yeri bilmiyor

Saçma pozsiyon hataları yüzünden 2 pozisyon verdik. Biri direk te patladı. Birini de Muslera kurtardı. Chedjro da ondan bomba Gökhan Zan iyidir diyorum

bugun melo ve ched. oynasa idi o golu yemezdik, ama baska turlusunu yermiydik bilmiyorum. Ama havadan yemezdik. O direkten donen top falan gol olurdu. sanirim allah istemiyo almamizi maclari, baska aciklamasi falan olamaz bu durumun

Geri
Üst Alt