bugun melo ve ched. oynasa idi o golu yemezdik, ama baska turlusunu yermiydik bilmiyorum. Ama havadan yemezdik. O direkten donen top falan gol olurdu. sanirim allah istemiyo almamizi maclari, baska aciklamasi falan olamaz bu durumun

Bugün defansa kızmıyorum. Hataları az da olsa var Ama Burak ın 3 tane 2 si boş kale atamamasını açıklaması kesinlikle yok !! Umut olsa 2 si kesin goldü

Bugün defansa kızmıyorum. Hataları az da olsa var Ama Burak ın 3 tane 2 si boş kale atamamasını açıklaması kesinlikle yok !! Umut olsa 2 si kesin goldü

yok iste, isin garibi o pozisyonlarda baska takimlarin kalecisi bile atardi, sabrinin kacirdigi, drogbanin var, brumaninkileri zaten soylemeye gerek yok. Burak'inkileri hatirlamak istemiyorum. icimizden biri oynasa bugun; en kotu ihtimalle bi yerimize carpar yine girerdi. hem kalite yok hemde bildigin kazmalik yani

Valla hacı, Akhisar maçı kader maçımız eğer berabere bile kalırsal 8 puan ile ligden tamamen koparız. Şikecileri büyük birlik kurdular Aziz in iti çalışıyor. şikebahçe zor puan kaybeder diyim.

antepte daha iyi oynuyordu okadar top kesiyorduki dersinki bu adam niye bizde oynamaz diye sonra bize

gelirler birseyler olur ama bizim taraftarda acimasiz arkadas, kolay degil futbol oynamak o sartlar altinda.

bize geldinmi ilk önce mental acidan herkesten güclü olacaksin yoksa GS gelmeye gerek yok !

Daha pozisyon alamıyor. Bir daha 11 yüzü görmesin. Ched-Zan olsun Semih'in partneri. Gerekirse Ceyhun

antepte daha iyi oynuyordu okadar top kesiyorduki dersinki bu adam niye bizde oynamaz diye sonra bize

gelirler birseyler olur ama bizim taraftarda acimasiz arkadas, kolay degil futbol oynamak o sartlar altinda.

bize geldinmi ilk önce mental acidan herkesten güclü olacaksin yoksa GS gelmeye gerek yok !

alanda kabahat, sen hangi akilla anadoludan bu takima ilk 11 defans adam aliyorsun ?

Kweuke kaç defa yanından geçti önde olmasına rağmen topu kaptırdı adama sürekli tam bir kazma

Takımın en kaliteli stoperi açık ara Semih. Böyle bir takımız, fazla söze gerek yok...

kendini ön libero mevkisinde sanıyor oynarken.arkasında adam olduğunu düşünerek hamleler yapıyor ve çoğunda arkası boş olduğu için pozisyon vermek zorunda kalıyoruz.stoper olmasına rağmen mantalitesi her topun olduğu bölgeye atlayayım.arkasında kim var kim yok bilmeden direk bodoslama atlıyor rakibe.geçen sezon başarılı olduğu maçlar oldu da bu sezon hiç çekilmiyo be arkadaş.zaten defans hattımızda kademe anlayışı neredeyse 0 ona rağmen çok kaybediyo yerini.

umarim yeni gelecek teknik direktör bunun sözlesmesini direk fesh eder, ben böyle rezil bir oyuncu görmedim..

alanda kabahat, sen hangi akilla anadoludan bu takima ilk 11 defans adam aliyorsun ?

anadoludan isleyen adamlarda var saidou filan fistik say say bitmez.

danyde kötü sayilmaz ama suanda bütün oyuncularin eli ayagi dolasiyor tek dany ve savunma degil,

örnegin burak o yüzden taraftarinda sucu var suanki halimizde.

burak okadar pozisyona giriyor ki o gridigi pozisyonlari atsa suan liderdik.

ama gel görki leblebi gibi gol atan buragi bile son derece elestirdiler.

suan orta siralardaysak bu futbol dehalarinda cok büyük payi var.

rahat etsinler simdi ve ediyordularda zaten, nasilsa simdi kendilerini hakli görüp

yorum bile yapiyorlar onun üzerine buraya!

(lafim sana degil yanlis anlama genel söylüyorum)

Saidou da okadar ahim sahim birisi degildi... bizi satti gitti bedavaya fransaya orda tutunamadi sonra anadolu ya geri döndü.

Dany kötü sayilmasa, ozaman bu dünya da cidden kötü adam yok. Dany berbat adam, bir kez bile kafa ile topu dogru dürüz uzaklastiramadi, gecen sezon kac tane kafa golü yedik, real macinda yine izliyor, burda yine izliyor.

Saidou da okadar ahim sahim birisi degildi... bizi satti gitti bedavaya fransaya orda tutunamadi sonra anadolu ya geri döndü.

Dany kötü sayilmasa, ozaman bu dünya da cidden kötü adam yok. Dany berbat adam, bir kez bile kafa ile topu dogru dürüz uzaklastiramadi, gecen sezon kac tane kafa golü yedik, real macinda yine izliyor, burda yine izliyor.

saidoula sampiyon olduk örnek olarak gösterdim ben onu dany gecen sene bundan iyi yalanmi ?

hatasiz oyuncu yok semihte hata yapiyor. ama bu sene tam reziller düsün bakalim sadece onlarin yetenegimi sorun yoksa baska nedenlerde olabilirmi ?

Fatih Terim'in icatları işte.Amrabat balonuyla Dany el bombasına toplam 12 milyon bonservis verildi.Evet şaka değil gerçek.

Yanlıs bilgi vermeyelim. Dany alındıgında daha ujfalusi sakatlanmamıstı.Dany yedek için alındı.

He iyi yedek mi orasını da tartısabilirsin ama direk 11 oyuncusu olarak alınmadı DANY

Ozaman o daha da büyük kabahat. Sen ilk 11 zorlamayan oyuncu aliyorsan, bir yanlislik var bu iste. Bana göre Yedekte oturan adam ilk 11 zorlamali, yoksa isi aydin gibi, aykut gibi leblebi yiyerek para kazanmak dir.

takımdaki 3.stoper olması gereken yeteneksiz, çöp stoper

1)semih

2)gökhan

3)dany

4)copjou

5)zorunluluk halinde ceyhun

6)zorunluluk halinde balta

Geri
Üst Alt