Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.886
- 4.410
- 1.788
Riske girmese defansta cok daha basarili olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chedjou yuruyor tekrar izle
dany 5. ligse chedjou 6dir
Pozisyonu takip eden tek kişi Chedjou. Dany-Semih-Ceyhun hepsi yürüyor. Umut adamını takip etmeye devam etse zaten pozisyon gol olmaz. Chedjou yıllarca 1. ligde oynadı Lille ile şampiyon oldu Kanerun milli takımın stoperi. Dany ise 4. ve 5. ligde oynamış yarım sezon Toulouse ile 1. ligde oynayıp tutunamamış ardından anamızın liginde Gaziantep'te oynamış bir oyuncu. Ayrıca Kamerun milli takımında zorunluluktan sağ bek veya sol bek oynayan birisi. Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen. Sezon başında yaptıkları ortada zaten. Bu adamı savunanın kendini kontrol ettirmesi lazım. Bu konuya yazmak zaman kaybı.
masallarini yazacagin kitaplara sakla. beni tulus falan ilgilendirmez. meira da portekiz milli takimindan gelmisti. chedjounun omerden 2. golde yedigi calima sen her nerdeysen orda bile gulerler
Masallar ile ugrasmam ben direkt gercekler ile gelirim. Atip tutmam. Meira'nin nereden geldigi nereye gittigi bu konu ile hic alakali degil. Meira'nin döneminde defansif olarak eksiklerimiz daha fazlaydi neyse. 2. golde yedigi calimi yiyebilir. Dünya'nin en iyi stoperide calim yer. Ben Chedjou'nun golde hatasiz oldugunu da söylemedim ayrica. Senin sacma sapan Dany'i savunmana anlam veremiyorum. Kendimizi begenmislikten vazgecsek iyi olur Dany'i sen begeniyorsan herkese bunu dayatmanin anlami yok Galatasarayli taraftarlarin eminim % 95'i Dany'den nefret ediyordur. Bu takimin beklerinin hic biri defansif anlamda iyi degil. Selcuk defansif anlamda dökülüyor. Semih bir türlü kendini gelistiremiyor. Dany yorumsuz. Zan bir var bir yok idare ediyor ama asla Galatasaray'in as oyuncusu olamaz.
1. adami hasta etme
2. ikide bir dany fransa 5. lig topcusu chedjou bilmem nerde oynamis gibi laflarla tartismanin boyutunu kucultme
3. futbolcularimiza saygi duy, danyden nefret eden taraftar varsa yumrugu vururum chat diye hic affetmem
Tartismanin boyutunu sen kücültüyorsun. Gercekleri söylemekle tartismanin boyutunun kücüldügünü ilk defa duyuyorum. Ne yaparsan yap ama Dany'nin cöp oldugunu degistiremezsin bu kadar. Dany'nin yaptigi hatalar sonrasi niye bu konuya gelipte hata yapmadi diye savunmuyorsun ? Takimda Galatasarayimiza yakismayan oyuncular cogunlukta biz oyunculara degil renklere asigiz.
ne hatasi ya saka falan misin arkadas takimda hata yapmayan stoper mi var? chedjounun yedirdigi golleri sayamiyorum, semih de hata yapiyor, her hata yapan topcuya saldiracak misiniz? melo bugun abuk subuk paslar verdi kontra verdik kac tane tek bir laf yok. siz bu takimi bayern falan saniyosunuz heralde. danyi antepten aldik 3 milyona bu herif tiago silva degil. ama ronaldo karsisina geldiginde de adami icinden gecirecek kadar da kotu degil. hem sana hata say desem sayamazsin bile o yuzden gevezeligi birak renklere asigim falan gibi.