Allahını seven açsın izlesin pozisyonu. Penaltı olanı. Orta sahada topu öyle bi kontrol ettiki top 3 metre açıldı rakip geldi,rakibe el kol yaptı kendini yere bırakıverse alcak faulü. Sonra faul onların oldu hakeme itiraz etti yürüdü resmen. Hadi bunu geçtik. 2.gol nasıl bişeydir hay mübarek ? Gönyen mi bozuk oğlum ? İleriye vuracan lan topu o top nasıl topuğuna çarpıyor senin rahatsız ?

Cevap: # Dany Achille Nounkeu

ben hatirliyorum bilicayi kacirdik diye aglayanlar vardi

birazdan danynin pozisyon hatalarini herkesin yuzune cakacagim. forumda her zamanki gibi futbol kitligi var, hizli kosan ya da iyi top suren adam otomatikman iyi topcu oluyor baska hicbirsey yapmasina gerek yok

gece gece byny gördüm gülme geldi ulan hayri:D

Dany GALATASARAY ın futbolcusu olamaz.Bazı arkadaşlar Dany nin hatasını soyle dıyor Dany nın her ayagına top geldıgınde acaba napacak diyoruz bunun yanında yediğimiz ilk gol yanı penaltı asamasına gelmesınde onun da payı var.Futbolda skor detaylarla olusur.Bunun yanında 2.gol de suçlu gibi görünsede sol bek olmadıgı ıcın bırsey denemez ama eğer hedefler büyükse sol bek ve İyi bir Türk defans alınması gerekir.Ömer Toprak Serdar Taşçı vs.

2.gol tamamen Dany'nin şanssızlığı top ayağına dolaştı gol oldu..Defansfi olarak gayet iyi oynuyor..Zaten Kayseri soldan değil paso sağdan geldi.. Ayrıca belirteyim penaltı pozisyonu öncesinde Dany aleyhine faul çalınması Cüneytin karaktersizliğidir..Orada Dany'nin ayağına net biçimde basılıyor sarı kart artı bizim lehimize faul olması gerekirken Cüneyt resmen gol yememiz için hızlı oynayın diye işaret ediyor..

Dany bence AVrupa maçlarında banko oynamalır..Riera'dan da Baltadan çok daha hızlı , çok daha mücadeleci , çok daha iyi hamle yapıyoor...Velhasıl hücumda koca bir hiç ... Gs ayarındaki bir takımda Dany ancak idare eder kesinlikle dinamik , hücumcu bir bek almamız lazım..

Ne olursa olsun 2 golde de hatası var. İlk golde kaptırdığı top gol oldu. 2.gol malum zaten. Ligde oynamasın. Sol bekte engin, sabri falan denensin ama bu oynamasın da Bruma oynasın

tapatalk reyiz

2. golde en büyük hata sabri'nin dany'yi pek suçlayamam genel performansı da semihten daha iyi.

Geri
Üst Alt