BLgoAkRCYAA3huO.jpg:large

en iyi 11 secmiyolar oturup mr brainiac, yazilim 3 macta en iyi ortalamaya sahip topculari alip oraya koyuyor

zaten bakarsan dikkatlice hepsi reallilerden olusuyor, bunun ana nedenlerinden biri bizim macta 6 gol atmalari

smart asslige gerek yok

Sen tarafsiz sahsiyetler dedigin icin ben de oyle dedim. O sitedeki mac ratinglerini de bir yazilim veriyor. About Us

Uc macti, dort oldu Chedjou su an stoperler icinde en yuksek ortalamaya sahip grupta. UEFA Champions League grp. B Summary | WhoScored.com

Ne Dany'nin, ne de Chedjou'nun cok hayrani degilim de birini biz Barcelona miyiz diye savunurken oburunu yerin dibine sokmani anlamiyorum. Kamerun/Fildisi milli takimi savunma hattiyla sampiyonlar liginde mucadele etmemiz problem bence. Yerliler zaten yetersiz SL icin.

Kesinlikle oynamalı. Riera eğer oynarsa kanadı otoban olur, defansif özellikleri olan adam lazım bize bugün o yüzden Dany'e mecburuz.

Solda doğru tercih olur.Riera çok yavaşlamış.

Sahaya çıkan yabancılardan bir tanesi . Eboue-Dany-Chedjou-Melo-Bruma-Drogba

fbnin cingene topcularini sahaya gomecek dany ninja reis F'SHIT

dany reyiz seni çekemeyenlerin suratına tükürrr

Ne alakaysa paylaşayım dedim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=uiGFnhBGP7w[/media]

dany nın fener nefreti bizler kadar vardır.o şekilde konsantre olacağını duşunuyorum.

olmadı tabureyle döv onları reissss.

Ne kadar merkezden uzak olursa, okadar katkı sağlar. Sol bek faydalı olur, yedek kulübesine de yakın zaten.

Geri
Üst Alt