koca kanattı tek başına savundu gökhan ve kuyta karşı

buraktan 1gr yardım gelmedi

Dany eğer dün gece kötüyse Drogba-Selçuk-Melo-Burak'A ana avrat sövün.. Hücuma çıkamadı eyvallah zaten ondan hücuma çıkmasını bekleyen hayalpersttir.. Ama adam gayet iyiydi sol bekte..Isırarak oynadı kolay kolay adam geçirmedi..Karşısına izbandud gibi fiziği olan ligdeki tüm defansları hızıyla madara edebilen Emenike geldi onun karşısında da dimdik durdu... Yediğimiz 2 .golde topu uzaklaştırabilirdi ama tahminim Mancini ayağa oynayın diyor bunlara..Ayrıca orada topa yarım metre yakın olan Selçuk'un topu kaptırması başlı başına fiyaskodur..

Dünün bizim adımıza belki de tek iyisi.

Dany'den ne bekliyordunuz ki ? Adam stoper orjinli çıkıp soldan yardırmasını beklemek hayal olur..Bence defansif görevini gayet iyi yaptı hele bir pozisyonda Emenikeye arkadan yetişmesine çok şaşırdım malum Emenike o pozisyonlarda defansı sırtına alır yine gider... Hücuma çıkamadı diye Dany'ye kızmak saçma olur..Bence sol bek alınana kadar o bölgeyi idare edecek adamdır..

dany dunyanin en hizli futbolcularindan biri

o bir rekortmen

Stoper meziyetleri olarak yetersiz ama beklerde değerlendirilebilir.Özellikle Eboue ve Sabri'yi gördükten sonra sağ bekte Dany oynamalı diyorum artık.Sol bekte defansif olarak iyi ama hücum yönü 0 doğal olarak.Sağ bekte hücumda da ara sıra etkili olur.Kopenhag maçında yaptığı asist gibi.Dany-Semih-Chedjou-Hakan dörtlüsüyle devre arasına kadar idare etmeliyiz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fTqPhsJwKX8[/media]

Drogba çoğu kez marke, Burak'sa malumunuz, diğerleri de kaçak oynayınca Dany nereye bindirme yapıp nasıl hücum etkisi yaratacaktı acaba..Sneijder varken neredeyse tüm topları ona atıyordu ki Sneijder da o toplardan fazlaca istifade etmişti..

Stoper olarak beğenmiyorum ama anlamsız eleştirilere de karşıyım.

2. golde de kusurlu görmüyorum, diğer oyuncularımız azıcık adam gibi oynasalardı da defans oyuncuları top çıkarırken zorlanmasaydı..Burak topu sağa Bruma'ya yuvarlasa muazzam bir kontrarak gelişecekti en azından..

Geri
Üst Alt