tolunay kafkas, “top dany’ye geldiğinde kalp krizi geçiriyordum” derdi?

"evet, bana sürekli bunu söylüyordu, ben de ona “koç, benim oyun tarzım bu” derdim. ben böyleyim, bugünden yarına değişemem. bence benim kalitelerimden biri bu, beni karakterize eden özellik bu. bu iyi bir özelliktir demiyorum ama beni ben yapan özelliklerden biri. bir gün bir maçta ceza sahasında bir kontrol yaptım, yanda tolunay hoca’yı gördüm, kafasından şapkayı çıkarıp yere fırlattı. maçın sonunda bana “sen delisin” diyordu. ben de “koç, ben deli değilim, dany’yim. ben böyleyim. içimden bir şey yapmak geliyorsa onu yapıyorum, oluyor oluyor, olmuyor onu da o zaman düşünüyorum” demiştim.

‘basit oyna diyorlar...’

peki fatih hoca ne diyor bu işe?

oh, fatih terim. “no risk, dany, no risk! play simple!” (risk yok dany, basit oyna!) ben de ona tamam diyorum. ama ikimiz de biliyoruz ki pozisyon geldiğinde dany yine dany. dediğim gibi, huyum bu, mahsustan yapmıyorum. eğer içimden hücumcuya çalım atmak geliyorsa atmalıyım o çalımı. ben böyleyim, bütün antrenörlerim de bunu biliyor. karakterim bu. nasıl bir hücumcu kafaya çıkıyor içgüdüsel olarak, ben de örneğin topu göğsümle karşılayabilirim.

tribünde, geride kaldığın adama yetişeceğine dair bir inanç, güven oluştu. bugüne kadar tek yetişemediğin oyuncu wellbeck’ti herhalde..."

Ibretlik sözler,bilerek kaziga oturtmuslar bizi.:(Basta Ft olmak üzere emegi gecen herkesin .....

Abi yapmayın bu kadar valla. Bu takımda kimler kimler oynadı zamanında

melih sana diyorum bize gelen en kötü oyuncu 1 amrabat 2 bu. lukunku vardi o bile bunlardan iyiydi. bunlarin 1 gram yararini geçtim zararlari var. madrid maçinda izledim herifi nereye koyarsan o bölgede inatla oynamiyor. inatla birtaraflara gidiyor. madrid maçinda sahayi gezdi bu herif. 2.ve 3. golde hatasi var. birde ayagina alamadigi top var. iskaladi arbeolanin önüne düştü. diregin yanindan gitti top. bütün maçlarinda bunu izle. herif hata için dogmuş. 23 yaşinda 4.ligdeydi bu herif. normal görüyorum bu hatalarini. herif amatör belli. bunu aldiranda bir sorun var. onu normal görmüyorum melihcim.

O kadar paran var bi beyin nakli yaptır.

Tamam Adamı alabilirsinde arkadaş bonservis 4,5 yıllık 1,5 hiç mi futbol piyasasını takip etmiyorsun bu paralara mı bu adam alınır yuh diyorum

bildiyim tek bir sey vardir anadolu takimlarindan 500 bin dollardan yukari hic kimse alinmamali. heleki söz konusu defan oyuncusu olunca.

hayatımda gördüğüm en kötü savunma oyuncusu..

yarin kesin 11 de beyler, cezasi bitmis..

Geri
Üst Alt