var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir

Bunun Chedjou'dan bariz bir farkı var bu herif hızlı.Hani hızlı ama şöyle hızlı adam reyizi geçiyor ve yardıra yardıra ceza sahasına geliyorken Dany adama yetişip takıyor çelmeyi! Yani yine gol yiyoruz ama penaltıdan yiyoruz...

Hayat kadınına döndü adam oynamadığı bölge kalmadı

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Aslanim benim adamim sana burada yazilanlar az bile 10 katını hak ediyorsunda millet forumu seviyor ceza almaktan korkuyor yoksa...

İğrenç.Hala kademe hatası.Dany'ye isterseniz Marvel karakterlerinden birinin gücünü falan verin,gene adam olmaz,beyinsiz çünkü. Çıldırdım izlerken,yeter be

Penalti atislarinda kazmaligi ayaginin ayarsizligi gun gibi ortaya cikti. 11 metreden onundeki kaleyi tutturamayan tek oyuncuydu !!

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna 3 küsür vermiştik diye hatırlıyorum.Yazık olmuş.

Tesislere gidip arabasının önünü keserek "Are you player" diye bağırmak isterdim ama hava çok soğuk ve tesisler bana uzak..

O iki dünya tatlısı çocuğuna acıyorum.

Beyinsiz bir babaları var.

Ruhsuzun önde gideni ama takimin en iyilerindendi.Yinede devre arasinda 1-2 ne teklif varsa gönderilmeli.Sanki Virüs gibi ,her an her sey yapabilir

Geri
Üst Alt