BwO8IdvIQAMHSs8.jpg

[attachment=12941:BwO8IdvIQAMHSs8.jpg]

Şimdi Granada düşünsün :)

Ekli dosyalar

• BwO8IdvIQAMHSs8.webp
    BwO8IdvIQAMHSs8.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 68
Kiradan döndükten sonra 1 senelik sözleşmesi daha var.:(

700 bin mi ne odemisiz maasini. hic bir avrupa kulubu o kadar maas odemiyor. oyunculari aliyoruz ama aldiktan sonra baskalarina verip parasinida biz oduyoruz tayyipin arap politikasina benziyor.

turkleri neden kimse ulkesine alip beslemiyor sorusuna

hic kimse neden bize beles futbolcu verip bizim adimiza oynadigi halde maasini onlar odemiyor?

Bonservisyle itelemek lazım ama ne olduğunu ilk antrenmanda anlamışlardır.

Hiç oynamamış.Seneye döndüğünde 1 senelik kontratı kalıyor.1 yıllık parasını verir göndeririz muhtemelen.

En kötü transferlerimizden bir tanesi. Terim'e tesekkür etmek lazim! Semih'in yanina adam gibi bir stoper alamadi gitti.

Yabanci sinirinin oldugu ligde Dany'e 3.5 milyon bonservis verip aldik..

Bu adami Galatasaray a laik görenleri aniyorum.

Merak ediyorum bu adam alinmadan bu forum Dany illa alinmali gelince de waaaoooooow dedi mi?

Yok yani kabahat full imPARAtor un mu yoksa Amrabat taki gibi taraftar da tonga ya düstü mü?

Bu adami Galatasaray a laik görenleri aniyorum.

Merak ediyorum bu adam alinmadan bu forum Dany illa alinmali gelince de waaaoooooow dedi mi?

Yok yani kabahat full imPARAtor un mu yoksa Amrabat taki gibi taraftar da tonga ya düstü mü?
Evet denildi. Antepde özellikle bize karsi cok iyi oynamisti. Semih den de cok daha iyi bi stoper. Ceyrek finale ciktigimiz sezon efso top oynadi

~tap

Geri
Üst Alt