Opsiyonu var mı bunun ? Böyle devam ederse iyi fiyata satabiliriz opsiyon yoksa. Fransa tam buna göre lig zaten iyi yaptı oraya giderek

B8iqBGGIQAA1RLX.jpg

Madrid maçında Ronaldo'yu perişan etmişti. Hem hız- hem fizik olarak. Aklım hala o maçtaki Danny'de :)

Bu adamı devre arası geri çağıralım dedik durdul. Semihten çok daha iyi bir oyuncu

Danny nin özellikleri.

Ayağı çok iyidir. Topu oyuna çok iyi sokar.
Güçlü ve Süratlidir.
Kademesi hiç fena değildir.
Aşırı özgüvenli oynar buda ona bazı maçlarda hata yaptırır.

GS da hep Danny-chedjou 2 lisini yanyana oynarken görmek istedim stoperde. Çok sağlam bir 2 li olurlardı. Zaten aynı dilide konusuyorlar. Birbirlerini çok iyi tamamlarlardı.

Danny nin yasadıklarını Chedjouda yasadı. Chedjou ilk geldiğinde 1 maç oynuyor 3 maç oynamıyordu. Dolayısıyla % 100 performansını gösteremiyordu.

2 sinin en büyük 2 handikabı vardı

1.si yabancı sınırı
2.si semih faktörü.

Semih öyle bir oyuncu ki yanında kim oynarsa onu kötü gösterir.
Onun açıklarını kapatmakdan adamlara kalıyordu hep suç
Danny chedjou kadar sanslı değildi onun bu sene buldugu gibi forma garantisi bulamadı .

Neyse olan oldu. ben severim Danny i umarım orda iyi bir futbol oynar.

Danny nin özellikleri.

Güçlü ve Süratlidir.

GS da hep Danny-chedjou 2 lisini yanyana oynarken görmek istedim stoperde. Çok sağlam bir 2 li olurlardı. Zaten aynı dilide konusuyorlar. Birbirlerini çok iyi tamamlarlardı.

Danny nin yasadıklarını Chedjouda yasadı. Chedjou ilk geldiğinde 1 maç oynuyor 3 maç oynamıyordu. Dolayısıyla % 100 performansını gösteremiyordu.

1.si yabancı sınırı
2.si semih faktörü.

Danny chedjou kadar sanslı değildi onun bu sene buldugu gibi forma garantisi bulamadı .

Ayağı iyi değil bunda nasıl kanıya vardınız.Kafa topu alamaz ve kademeside kötüdür. Chedjouyla yan yana oynadıkları bütün hazırlık maçları rezil geçmişti..

danynin oynayıpta bize puan kaybettirmedigi maç sayısı sanırım tek tüktür

2.lig topçusuna sagolsun terim sayesinde milyonları bayılmıştık aynen öbür faslı güreşçi gibi

Danny nin özellikleri.

Güçlü ve Süratlidir.

1.si yabancı sınırı
2.si semih faktörü.

Sen başka bir Dany izlemişsin demekki.

Hızı dışında her "özelliği" vasat altı.

I am the one who knocks!

Sen başka bir Dany izlemişsin demekki.

Hızı dışında her "özelliği" vasat altı.

I am the one who knocks!

Zaten dikkat edersen Dany dememiş Danny demiş. Yani Zenit'te oynayan yetenekli oyuncudan bahsetmiş bence. O özelliklerden ben onu çıkardım çünkü.

Bu adam bizim ilçede 9 numara oynuyordu akşam sabah forvetten nasıl defansa geçmişse

en azından arkaya top kaçırmıyodu.
ne ched ne semih ikisindende eksiği yok. danny kötüyse ched ve semihte kötüydü fark yok.

Böyle devam etsin de sene sonu takımdan göndermemiz rahat olsun.

Geri
Üst Alt