Dany'i yollayip Serdar Aziz'i alirsak hata yapmis oluruz.Defansin her yerinde oynar.Alternatif olur ilk 11'i zorlar.

Dany'i yollayip Serdar Aziz'i alirsak hata yapmis oluruz.Defansin her yerinde oynar.Alternatif olur ilk 11'i zorlar.

Ben aslinda Chedjou ve Dany´yi ayni takimda oynatmaya sicak bakmiyorum. Ama eger Serdar Aziz para harcanacak ise, gül gibi Dany´yi koyarim oraya. Param cebimde kalir.

Bizde yedek bile zor olur normalde.Berbat bir stoper.Tek özelliği hızı,başka hiçbir vasfı yok savunma adına.Hamleleri çok dengesiz ve zamansız,dan dun oynuyor.Her an patlamaya hazır saatli bomba.

Chedjou kalacağına Dany kalsın çok bir şey kaybetmeyiz.

Yalnız ilk 11 için net bir stoper şart.

Serdar Aziz denen kazma gelecegine ampül kafamiz Dany yi tutalim ve Emre Can Coskun'a sans verelim kimsenin sesi cikmaz!!

Kupada koray ile oynamışlardı birkaç maç emre gayet iyiydi müdahaleleri yerinde ve bir defans oyuncusunun olması gerektiği katılıkta savunma yapıyordu ama adamı bi anda gerisin geriye gönderdiler muhtemelen amcası dayısı yok.

Bu adamı sağ bek mi oynatsak? Chedi de libero deneriz. Defansa da bir takviye? Malum transfer yapılmayacak eldekileri değerlendirecez artık çünkü yönetim bilal falan alıyo

illa kalacaksa orta sahada oynatilsin bir kaç kez... hiziyla belki fark yaratabilir.

Eskiden santrfor oynuyormuş

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt