#13 Emre Taşdemir

Çok kötü oynarken bir anda 1 gol 1 asist yaptı resmen tuhaf bir durum oldu. Şimdi gol attı diye haftaya oynarsa sıkıntı olabilir Kazımcan daha derli toplu gözüküyor bence.

dünyanın en kötü solbeki olabilir tebrikler

Bırak Galatasaray’ı Anadolu takımları İçin bile yetersiz bir adam bakmayın gol falan attığına, rakibin ayağına çarpmasa onu da atamazdı bu kelek

Kazimcan ve bu birbirinden kötü. Ama sol bek mutlaka yerli olmali yoksa rashicayi oynatamayacagiz. Napacagiz bilmiyorum

genel yetenek düzeyi kısıtlı ama bir güzel özelliği var

temposuna güvendiği için sürekli çizgiyi kullanıyor

biraz becerisi yüksek ve sık sakatlanmayan bir futbolcu olsa bu özelliği onu direkt oyuncu yapardı

İş yapar cam adam sakatlanmazsa Kazımcanla götürürler sol beki.

Ilk yari kotuydu acaba kerem var diye mi kotuydu. Gerci rakip 10 kisiydi bu mac icin tehdit yoktu

Bu da kötü Kazımcan da kötü pva da kötü..

Ama mevcut yabancı kontenjanını değerlendirirsek Emre ile Kazım pva nın çok üzerinde duruyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ooooo 1 2 3
taşdemir
taşdemir

laylaylaylaylalalallalaaaay emre taşdemiir
laylaylaylaylalalallalaaaay emre taşdemiir

Çok heyecanlıyım çok. Kendisine güvenimi defaatle belirttim. Sıfırdan ceza sahasına altıpasa yerden iyi kestiğini hep söyledim. Ve sağdan aynı şekilde Rashicanın da içeriye altıpasa iyi kestiği gerçeği sebebiyle, Icardi ve Mertensin ceza sahası içinde güzel pozisyonlar bulacağını düşünüyorum. Zira bu iki topçu ceza sahasında iyi pozisyon alan adamlar
Buraya da bırakalım

Öncelikle ghezzal yok, ayrıca yerine olası iki alternatiften de çok iyi yani Pva ve Kazımcan, Dubois oynarsa zaten yabancı sıkıntısı malum, öneriniz nedir?
Sıkıntı orada zaten kadro planlaması sezon başında kötü yapıldı yerlilerde. Eyüpspor'a versek orada bile yedek kalacak kadar kötü bir oyuncu emre maçta gol atması çok kötü oynadığı gerçeğini de değiştirmez.

1 senedir top oynamadı.o ortalar ve pas hataları normal.ama formunu buldugunda da iyi bi hücumcu bek

Iyi bir hamle oyuncusu. O kadar mac eksigine ragmen ne olursa olsun 1 gol atti ve 1 de asist yapti yanlis gormediysem. Zaten bize cok sey vaadetmiyor. PvA'dan daha iyi en azindan. Onun gibi sacma sapan orta acti hani eksigini aratmadi ama gol atti ve kilidi acan vurusu yapti nihayetinde. PvA olsa uzaya vurmustu kafa ile. Yerli ve maliyeti dusuk. Kupada falan sans verilmeli. Tek sorun cabuk sakatlaniyor bakalim nazar degmesin o acidan.

Son düzenleme:
önü kapalı olmasına rağmen ince bir pasla matayı gördü. pva ya da başkası atabilir miydi o pası?

Geri
Üst Alt