#13 Emre Taşdemir

Bunu nasıl herkes beğendi ? Herif geriye tek pas atabiliyor. İlk yarı sol kanat tan bir atak geliştiremedik. En fazla atak ordan geldi ve hep yanlış yerlerde durdu. Sivas ta bile oynamayan

Hücum konusunda iyiydi ama defansif olarak bence yetersiz bize hücum değil dengeli bir bek oyuncusu lazım Kazımcan haftaya geliyor Uğur da geldiğinde o bölgeyi idare ederiz.

Faydali oynuyor

Sakatlik sorunu olmasa sözlesme bile uzatabiliriz ama ne yazik ki gelecek mac oynayacak mi garantisi yok sakatlanabilir her an

Neden bilmiyorum ama bu çocukta iyi bir kumaş olduğunu her zaman düşünmüşümdür. Herkesin sümük attığı zaman bile ümidim vardı. En büyük engeli tabiki sakatlık :( Daha önceki yıllarda kiraya gitmeden önce 7-8 maçlık iyi oynadığı bir dönem vardı. Sanırım Fatih hoca döneminde olabilir. Bu yıl ise özellikle son maçta iyiydi. Umarım performansı artarak devam eder. Galatasaray kulübü diğerlerinden farklı olarak gözden çıkarılan oyuncuları tekrardan hayata döndüren bir takım. Bu yönümüz hep olmuştur. Bunun en yakın örneği Donk. Şimdi sırada Emre var

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yazmayın şu konuya her gördüğümde acaba sakatlandı mı yine diye ödüm kopuyor.

1674814797472.png

sene sonuna kadar sakatlanmayacam der gibi

Adam şampiyonluk yaşamak için tüm sivas şehrini karşısına aldı. :emrah:

Senin oynayacağın oyuna be kardeşim. Rakibi 12 kişi oynatip bizi 10 kişi oynatiyorsun.

sivasa gitmediğin için pişman olacaksın

Geri
Üst Alt