#13 Emre Taşdemir

saracchi'ye kıyasla daha iyiydi

1610215338605.png

bu da otobanı

Fizik olarak iyi ise, problem yok.

Sakatlanmadığı sürece Saracchi Emre’nin yedeği olur

11 i hak eden 2 emreden biri

Maliyetine göre iyi

Bu performansı devam ederse milli takıma seçilir diye düşünüyorum Umut’tan falan net daha iyi topçu.

oynadığı hic bir macta sicip batirdigini görmedim ama sakatlanmaya çok yatkın maalesef

Iyi oynadı ama güvenmiyorum buna rakibin en ufak tek bir temasında yine haftalarca kaybolabilecek birisi.

Nefis oynadı bumu sol açıktı akbabamı ardamı anlamadım

Bjk maçına 11 başlarsa net bir penaltı yaptırır.

Savunma açısından çok zaafı var. Hoş Saracchi hıyarı da bilerek mi yapıyor anlamıyorum top oynamıyor şerefsiz.

Allah Marcao'ya yardım etsin. Her iki alternatifte defansif açıdan birbirinden beter...

Iyi oynadı ama güvenmiyorum buna rakibin en ufak tek bir temasında yine haftalarca kaybolabilecek birisi.

Genelde darbeye bağlı olmayan sakatlık geçiriyor bu, en pis modeli. Saracchi'yle iyi bir kör topal ikili oldular ama biri varsa öteki %90 yok filan. Allah'tan ikisi de yetenekli de Mariano'dan Omar-Linnes'e geçiş yapıp Şener'e duacı olduğumuz gibi bir durum yaşamıyoruz.

Nedense bunda hep bi misafir oyuncu görüntüsü var. Sahada olmasa takımda böyle birinin varlığından haberimiz olmayacakmış gibi hissettiriyor.

Gecende soylemistim. Sarachiden faydali oynuyor. InsaAllah bozmaz ve MT a da bi sol bek yetistiririz

Geri
Üst Alt