#13 Emre Taşdemir

Bursaspor dan bu yana sakatlik sorunu var,bize transfer oldugunda zaten uzun bir süre Mac yapmamisti

Oynadigi maclarda bana göre herzaman iyiydi Ama 60 dakika sahada kalabiliyordu sonra sakatlaniyordu

Bu sezon ise daha cok forma sansi buldugu icin oynadikca guc olarak daha iyi duruma geliyor ve gercekten cok faydali oynuyor

Genclerbirligi macinda belki göze carpti performansi Ama oynadigi butun maclarda böyleydi sadece 60 dakika yapiyordu Bunu 90 dakika yerine

Bugün rakip de çok koftiydi ama emreye her maç dikkat ediyorum saracchiyle arasında aman aman fark yok. Emre hatta fizik olarak güçlü olduğunda daha güvenilesi bi oyuncu bence.

Bugün rakip de çok koftiydi ama emreye her maç dikkat ediyorum saracchiyle arasında aman aman fark yok. Emre hatta fizik olarak güçlü olduğunda daha güvenilesi bi oyuncu bence.
En azından palamut gibi yattığı yerden zıplamıyor bu hocam. Geçen seneki Fener maçında yakacaktı bizi o mal palamut gibi zıplayıp at gibi çifte atttığı pozisyonda. Bir maçta daha yaptı ama hatırlamıyorum.

Dün ki performansı bence şans eseri değildi bindirmeleri, top kontrolü, pasları, ceza sahasına gönderidiği toplar filan bayağı müthiş oynadı işin hücum tarafında ayrıca Arda tam kendi kalemi bir sol bek buldu dün uzun zaman sonra bek&kanat oyuncumuzun ikiye bir yaparak adam geçtiğini gördüm

Devamli sakatlanirsa surekli form problemleri yasar ama ne olursa olsun bence bundan daha iyi turk solbek bulamayiz eger yedek falan da dusunursek. Uzatilmasi lazim makul bir fiayata.

Geri
Üst Alt