13. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Ergün Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim şarkı ile şahin reis katılmış daha önce ama ben hatırlayamadım açıkçası, yine de iyi yerde bitirdim

Ssenin şarkıya ve Özgür Abi'nin şarkısına oy vermiştim ilk oylamamda yanılmıyorsam sana 5 puan Özgür Abi'nin şarkısına 2 puan verecektim, sonra daha önce dinlemediğim 2 şarkıyı beğenince değiştirdim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=aeAQ_TCWglw[/media]

Veee..

1. olan şarkımız The Beatles grubunun 1969 yılında tamamlanan ve grubun son albümünde yer alan, Paul McCartney'in o kadife sesiyle "Let It Be" sizlerle..

:tiphat:

İyi de likeları sana niye veriyoruz çahal

Ergun paylaşsın likelayalım

Bir dahaki yarışmanın bir konsepti olacak mı? Yoksa bu yarışma gibi mi?

Ben gidip bi jakuzi keyfi yapaym dinleneyim arkadaşlar bizde yorulduk :D

gecen sefer 20. sirada bitirdim simdi ise 3. hatta 2 puan daha alaydim 2. olacaktim 10 falan olaydida 1 olacaktim ama son 3-4 kisi isi civittilar. umarim bi daha katilmazlar bu yarismaya.

BU MUAZZAM ESERIN SADECE 6 PUAN ALDIGINI HATIRLAYIP SASIRALIM

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9zcDr4DbKEg[/media]

oturup bu sorunu içimizde çözmemiz lazım, kıyıların üyeleri olduk, gscimbomun iç ve doğu kesimlerden oy gelmiyor sorun bizde

Serkan yemn ederim 2 yarışmadır çok pis bilendim sana :D olm ittifak diyosun tamam diyorum puan yağdırıyorum gel görki senden bana bişey çıkmıyor onu geçtim senden sonra vereceklerde vermiyor.

Alpay desen gözünü koltuk hırsı bürümüş 3.defa şampiyon olcam dyor

Beyler daha ilk 10 ne ilk onu ilk 11e giremedim hiç ayıptır yaawww. geçen yarışma 14 falan ondan öncede sonuncu ya da sondan 2.ydım. bi ilk yarışmamda kill bill hatrına 12. oldum sanırım.

yüzük kardeşliği bugun burada tek taraflı fesh ediliyor bundan sonra yeni şarkı yok.macera heyecan yok.damar ve klasklerle yoluma tek başıma devam edicem.

emekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim diycemde neyin emeğinden bahsetmiş olucam onu bende bilmiyorum.

yazık gerçekten yazık.

The Beatles denilince genelde herkes John Lennon'ı bilir, sever. Ama ben tam tersi Paul McCartney'i daha çok severim :)

O yüzden Let It Be'nin kazanmasına sevindim. Tekrardan tebrikler Ergün :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt