13. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Ergün Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 ödül puanı + 50 like olarak işlendi profiline.Like konusunda cömert olduk sizlerede :D 2.ye 75 like sanada 50 like verdik

Like ödülü çok saçma geliyor bana ya. Sanki hani beleşten bir şey gibi. Ödül puanı ve tag'ler arttırılsa daha mı iyi olur acaba, ya da farklı bir şey bilemedim. :D

5 ödül puanı + 50 like olarak işlendi profiline.Like konusunda cömert olduk sizlerede :D 2.ye 75 like sanada 50 like verdik

yav bu ne rezalet arkadasim kendiniz mesaj basina 80 like aliyonuz bu yarismacilar perisan oluyo o kadar yarisip. yarisma sonuna 2000 like ile cikiyonuz

1. siradaki 500 like

2. siradaki 250 like

3. siradaki 1000 like olmasi lazimdi.

yav bu ne rezalet arkadasim kendiniz mesaj basina 80 like aliyonuz bu yarismacilar perisan oluyo o kadar yarisip. yarisma sonuna 2000 like ile cikiyonuz

1. siradaki 500 like

2. siradaki 250 like

Adam boşuna mı organize ediyor yarışmayı katılmak varken. :)

Like değilde tag ödülü olsa daha iyi olur bencede. Misal 1.'ye 1 ay, 2.'ye 20 gün, 3.'ye 15 gün gibi gibi.

# tapatalk #

1. siradaki 500 like

2. siradaki 250 like

Arkamızı dönüp uzanalım isterseniz bir de :D

Bir sonraki yarışmada birinciye 1 yıl Tag verelim. İkinciye 1 ay tag verelim. Üçüncüye de 100 like verelim.

bin ödül puanını bile gördüm ama derin gscimbom bu durumu kabullenemedi ayağımı kaydırdılar

Bak onu bilmiyordum. Tabi öyle bir derdimiz olmadığı için rütbe işini düşünmedim ben.

Tag işi mantıklı ama herhalde ödül puanı olmasa da. En iyi ödül de o aslında.

Küçük ödül puanları çok sorun olmuyor,tabi kalkabilirde o üst rütbe yöneticilerimizin takdiridir.Ancak dediğim gibi ödül puanını arttırmamız üye rütbelerini bozabilir, o yüzden böyle veriyoruz.Yoksa puan verilirken 20 de yazarsın 200 de :D tag konusunu düşünücem ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt