13. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Ergün Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 şarkıyı dinledim ve toplam 17'sine puan vermek istedim. Soundtrack yarışmasından beri ilk defa bu kadar fazla şarkı ön plana çıktı. Aralarında büyük farklar da yok açıkçası. Kesin puan veririm dedğim 3 şarkı finalde listemin dışında kaldı. Elimden geldiğince içime sindirmeye çalıştım ama olduğu kadar artık.

kendi sarkimada puan vermek istiyorum liste o kadar kotu.ilk 10 tamamliyamiyorum.

24 şarkıyı dinledim ve toplam 17'sine puan vermek istedim. Soundtrack yarışmasından beri ilk defa bu kadar fazla şarkı ön plana çıktı. Aralarında büyük farklar da yok açıkçası. Kesin puan veririm dedğim 3 şarkı finalde listemin dışında kaldı. Elimden geldiğince içime sindirmeye çalıştım ama olduğu kadar artık.

ilk 4-5 fransizlardir herhalde ;) fransiz sarkilari bu yarismadan sonra gozden duse bilir.

sarkilar cok muhtesemdi. puan vermekte zorlandim. bi ara bi sarkiya 10 puan verdim sonra 8'e dusurdum sonra 5 tum listeyi dinledikten sonra ise 1 puan verebildim ancak :(

gercekten 3-4 sarki disinda hepsi mukemmele yakindi

oyları yolladım hayırlı olsun.

öyle alıp giden bi şarkı olmadı ama zirvedeki şarkıyı bendeki anıları sebebiyle hemen yazmıştım dün geceden zaten.

diğerlerini sıralarken zorlandım açıkçası.

İlk dinlemeler sonrası listeyi 2-3 şarkı harici oluşturamadım. Birbirine yakın çok şarkı var.

Kendi şarkıma 12 puan vermemek için kendimi zor tuttum :cool-78:

Benim puanlamam dün geceden hazırdı zaten. Millet göndermeye başladıysa ben de göndereyim o zaman..

Dün gece 00:42'de yayınlanmış playlist. Şuan saat 13:30..

Dinleyen yeterince dinlemiştir zaten. Attım puanlamamı. Gün içinde atamayabilirim çünkü :ka21: @Emrah Yıldırım

Puanları 21.59da göndereceğim boşuna beklemeyin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben de hazırladım şu an 5-10 dakikaya atıyorum puanları.

Ben de attım. Umarım doğru şarkıları seçmişimdir. Tekrar tekrar dinledim bazı şarkıları nereye koyacağıma karar vermek için.

Dinlemediğiniz şarkılar varsa sizde mutlaka dinleyin onları ve öyle atın.

Kanuna karşı boynumuz kıldan ince :D 15:00-dan önce oy falan göndermek yok.

Hicbir şarkıyı dinleyemedim daha o yuzden anca 21:45 gibi gönderirim puanlari

●○●

Puanlarimi yolladim. Hayirli ugurlu olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt