13. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Ergün Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi parça değil belki ama en farklı parçalardan birini gönderdiğimi düşünüyorum bende. Kazanma hırsı ile katılsam çok daha farklı bir parça ile girerdim tabi.

En iyi parça değil belki ama en farklı parçalardan birini gönderdiğimi düşünüyorum bende. Kazanma hırsı ile katılsam çok daha farklı bir parça ile girerdim tabi.

sen başarıya doymuş bir yarışmacısın tıpkı bizim takım gibi, biz daha şampiyonluk göremedik ersun yanalın takımı gibi hırslıyım açıkçası

Şarkı listesi oy vermemi baya zorlaştırdı.Yedi şarkıyı gerçekten isteyerek dinleyebildim.Kalanlarını da elimden geldiğince dinlemeye çalıştım.Comfortably Numb puan vermesi en zor şarkı oldu adeta bir ``nothing else matters metalikacısı```seçimi ama bir yandan da çok severim.Yolluyorum puanları birazdan,hayırlısı.

sen başarıya doymuş bir yarışmacısın tıpkı bizim takım gibi, biz daha şampiyonluk göremedik ersun yanalın takımı gibi hırslıyım açıkçası

8 yarışmadır ilk 3'üm yok başkan. Çokta doymuş olduğum söylenemez. Üst üste 2 yarışma aldık ama sonra bir kere 5. bir kere de 6. olduk sadece.

Vp55My.gif

bag_o_money.jpg

GSC arka sokaklarında elinde biz valiz parayla yakalanan adamın açıklamaları ŞOK etkisi yaratacak.. AZ SONRA...

Şike yapanlar iyi gün yüzü görmesinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt