13. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Ergün Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
41847.jpg

Tükür oğlum @Emrah Yıldırım ın suratına..

images

@Osman Uzdu nun oyları sayıldıktan sonra öne geçtiğim bilgisi ulaştı, seçimi 60 küsür farkla kazandığımı belirtmek isterim şimdiden hayırlı olsun Gscimbom da @Gökhan Sertkaya dönemi sona ermiştir,seçim bitene kadar sandıkları koruyalım özellikle @Gökhan Sertkaya nın provokasyonlarına dikkat edelim..

Beyler politika yapmayalım ,

benim gibi garibanlar çerez olmasın please

images

@Osman Uzdu nun oyları sayıldıktan sonra öne geçtiğim bilgisi ulaştı, seçimi 60 küsür farkla kazandığımı belirtmek isterim şimdiden hayırlı olsun Gscimbom da @Gökhan Sertkaya dönemi sona ermiştir,seçim bitene kadar sandıkları koruyalım özellikle @Gökhan Sertkaya nın provokasyonlarına dikkat edelim..

benim kanazanmam lazımdı nasıl sen kazanıyosun.

bu defa attığın kazığı affetmiycem eski dostum. arkanı kolla

Bieber_2ea711_1687085.gif

benim kanazanmam lazımdı nasıl sen kazanıyosun.

bu defa attığın kazığı affetmiycem eski dostum. arkanı kolla

Bieber_2ea711_1687085.gif

Serkan'da dün de sana mention atmayarak bir değişimler vardı zaten başkan. Son kez uyaralım o zaman @Serkan Şakrak ittifakımızı, birliğimizi bozmaya çalışanların oyununa gelme.

Senin yerin burası. 2.likleri az görüp çözümü başkalarında ararsan kaybolursun o yolda.

Şahin Abi sistem de senin zaten bu kadar erken birinci olursan kimseye açıklayamayız bu durumu derin GSC olarak. :D

Milleti bu kadar uyandırmamak lazım erkenden.

bir cinlik dusunmedim degil.bana atilan her oyu program 2 carpitip toplama yazsin diye ama sonradan vaz gectim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt