- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
pm baka bilirmisiniz acaba?
Abi manat olarak olmasaydı iyiydi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pm baka bilirmisiniz acaba?
![]()
@Osman Uzdu nun oyları sayıldıktan sonra öne geçtiğim bilgisi ulaştı, seçimi 60 küsür farkla kazandığımı belirtmek isterim şimdiden hayırlı olsun Gscimbom da @Gökhan Sertkaya dönemi sona ermiştir,seçim bitene kadar sandıkları koruyalım özellikle @Gökhan Sertkaya nın provokasyonlarına dikkat edelim..
bir cinlik dusunmedim degil.bana atilan her oyu program 2 carpitip toplama yazsin diye ama sonradan vaz gectim.
Abi manat olarak olmasaydı iyiydi ya
Serkan'da dün de sana mention atmayarak bir değişimler vardı zaten başkan. Son kez uyaralım o zaman @Serkan Şakrak ittifakımızı, birliğimizi bozmaya çalışanların oyununa gelme.
Senin yerin burası. 2.likleri az görüp çözümü başkalarında ararsan kaybolursun o yolda.
Smod olalımda istifası eksik kalsın![]()
Tabi bu manipülasyonun uzantısı olarak @Osman Uzdu yu kullanıyorlar. Basın toplantısına çıktı, biz bu seçimi aldık. Hadi canım sende. GSC’de bir ton kullanıcı var. GSC’nin verdiği oyları tek tek sayıyor. 24 tane yarışmacımız var. 23 tanesinde @Gökhan Sertkaya kazanmış, bir tanesini başka yarışmacı. Diğerlerine bakıyorsunuz, her tarafı biz kazanırken, hikmeti ilahi bir de bakıyorsunuz @Osman Uzdu yarışmayı kazanmış. Bu tam bir manipülasyon.
Bunu yapan da @Serkan Şakrak
Tabi bu manipülasyonun uzantısı olarak @Osman Uzdu yu kullanıyorlar. Basın toplantısına çıktı, biz bu seçimi aldık. Hadi canım sende. GSC’de bir ton kullanıcı var. GSC’nin verdiği oyları tek tek sayıyor. 24 tane yarışmacımız var. 23 tanesinde @Gökhan Sertkaya kazanmış, bir tanesini başka yarışmacı. Diğerlerine bakıyorsunuz, her tarafı biz kazanırken, hikmeti ilahi bir de bakıyorsunuz @Osman Uzdu yarışmayı kazanmış. Bu tam bir manipülasyon.
Bunu yapan da @Serkan Şakrak
Puanlamanı gönder canısı
Yarışmaların birinde son anda 1.yi belirlemişliğim vardır, o yüzdn puanlamayı göndermeden birşey diyen varsa acele etsin![]()
yarina birakmayalim beyler yarin medcezir var.
beni böyle böyle planlarına alet ettiler kandırdılar konuş Gökhan indir Serkanı o koltuktan
yarışmada şike yaptıysak sizin çin yaptık bunu göz önünde bulundurun.
edit.hem serkan da yaptı 2 taraflı çalıştı yıne
![]()
Serkan'ın vadesi doldu..
Var mı öyle şike yapan pmden yürüyen şerefsiz acaba
Cenk Yelkenci istese tespit edebilir aslında