13 nisan 2022 alaçatıspor'u karıştıran şike görüntüleri

Bir metin paylaşacak olan var mi? İlk defa cimerden paylaşım yapicam ne yazmam lazim? Ciddi olarak yapalım arkadaşlar bu adamdan nefret ediyorum sonuna kadar gideceğim bu işin

53c7c2d5a7a367d9d4439e1d8370ec7c.jpg

Birisi böyle birşey yazmış ama başı yok

Bir metin paylaşacak olan var mi? İlk defa cimerden paylaşım yapicam ne yazmam lazim? Ciddi olarak yapalım arkadaşlar bu adamdan nefret ediyorum sonuna kadar gideceğim bu işin

Ayaküstü yazdım ama

Gazeteci olarak tanınan Ahmet Ercanlar'ın Türk futbolundaki provokatif ve kaos yaratan açıklamaları, yayınları ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ilgili şikayetçiyim. Bu kişi, sahte montajlı videolar gibi şeylerle algı oluşturarak milyonlarca taraftarı birbirine düşürmeyi amaçlamaktadır. Ülkenin birlik ve bütünlüğünün korunması ve sporun ahlaklı bir şekilde devam edebilmesi için böyle insanların sporumuzda bulunmaması gerektiğini düşünmekteyim.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Adamların işi gücü montaj. İcardi olayida böyleydi. Maçtan 3 gün sonra anlamislar icardinin o hareketi yaptığını. Bu adilere şiddet gosterilmeli

Ya Fb camiasında Ercanlar biter mi. Bu şehit olsa onun şehadet hikayesinin peşinden gidecek binlercesi çıkar. Bunlar ar, namus, şeref, haysiyet, özsaygı hepsinden vazgeçmiş şike neferleri

Boşver uğraşma boşuna

Kulüp 30 senedir her hafta minimum 1 kişiyi dava ediyo sonuç 0

Ne birinin davası sonuçlandı ne içeri girdi ne tazminat ödedi

Bi ara gaz almak için açıklama yapılyo ama dava falan edilmiyo gibisinden şeyler konuşuluyodu twda sanırım böyle yapılıyo

Allahtan erden bey böyle biri değil çoktan işlem başlatmıştır tabi dursun yine yapma itidalli olalım! diye kendini paralamadıysa

Kodmn 35 lik rakısı. Bunu görüpde tekme tokat girmeyen Galatasaraylıyım demesin

Boşver uğraşma boşuna

Kulüp 30 senedir her hafta minimum 1 kişiyi dava ediyo sonuç 0

Ne birinin davası sonuçlandı ne içeri girdi ne tazminat ödedi

Bi ara gaz almak için açıklama yapılyo ama dava falan edilmiyo gibisinden şeyler konuşuluyodu twda sanırım böyle yapılıyo

Allahtan erden bey böyle biri değil çoktan işlem başlatmıştır tabi dursun yine yapma itidalli olalım! diye kendini paralamadıysa
Şikayetini gerekli işlemleri yapıyor kulüp gerisi gelmiyorsa o işini yapmayan cesareti olmayan savcılar yüzünden. Şikayet olmasa Baki nasıl ifadeye gitsin mesela?

Baskanlari bile yalamcinin teki en son mhk videosunun tümünün aciklanmasindan sonra belli oldu zaten ne olduklari

Savcilik artik bu olaylara el atmali resmen itibarsizlastirma operasyonu yapiyorlar

Iyi tutusmus serefaizlee allah belalarini versin

Geri
Üst Alt