#13 Oghenekaro Etebo

yetişmeğe çalıştı pas vereceğini anlayınca ayağını uzatıp topu bloke etmeğe çalıştı ama faul oldu ne diyonuz yine ya beyin fln siyahi topçu görünce beyinden bahsedionuz ebueye muz sallayanlardan farkınız yok yeni geldiği takımda topu bilerek atmağa uğraşınca ayağından yavaş çıkarıyor beyinsiz, ndiaye onyekuru gibi hızlı herifler beyinsiz maşallah iskandinav fln görünce armut olsa bile yalamaya doyamıyonuz enteresan 1 iş.

ozan'ın hızına cevap veremedi. belki de sanıldığı kadar atlet değildir.

yav tek pozisyonda ozan önüne aldı faulü bile degil

ozana yetişememiş oluyor

anadolu takımı topçusu. bizim yönetim çapı kadar transfer yapmış işte!

Dün maca bakmadım kime inanalım şimdi iyimi kötümü bi kısım begenmiş bi kısım yerden yere vuruyo

Dün maca bakmadım kime inanalım şimdi iyimi kötümü bi kısım begenmiş bi kısım yerden yere vuruyo

Lemina gibi instadan şov yapmayıp Fernando gibi yılda 2 maç oynamak için 3.5 milyon para almadığından sevilmiyor sanırım. Uzun zamandır ayağına top değmeyen ama atletizmi ve iyi niyeti belli bir adam işte. Bunun fiziğinin ortalama hali bile bizle 2 şampiyonluk kazanan N'diaye kadar gibi bir şey olur ki top da ayağında N'diaye kadar sırıtmıyor. N'diaye'nin rekor bonservisle gidip ertesi sene bize itelendiği ortamda Stoke'ta sezonda 34 maç oynamış adam, geçen yıl La Liga'da yarım sezonda 10 maç oynamış. Millet ne bekliyor bilmiyorum ama bu forma altında son 5 yılda izlediğim çok orta sahadan niyet ve yetenek anlamında daha potansiyelli olduğu ortada.

Oyuna girmese gol geliyorum diyordu artık o dakikalarda. Belhanda, Emre, Feghouli zerre yardım etmedi defansa. Arda da yorulmuştu. Geç gelen bir değişiklikti ama takıma nefes aldırdı. Aman aman bir katkısı olmasa da en azından oyunun içindeydi.

Ozanın leminayi geçmesine takılanlar ömrü hayatında top oynamamistir.. bir kere fiziksel üstünlük var ozan topla hareketlendirdi an vücudunu öne koyuyor etebo bu yüzden yanasamiyor bile.. luyindamayi dikkatli izlerseniz anlarsınız demek istedigimi..luyindama o kadar hızlı oyuncularla baş ederken ciddi ciddi o adamlardan hızlı olduğu için mi durduruyor saniyordunuz ? Adam araya vücudunu koyunca rakibin hızını kesiyor zaten..

Rangers maçında 11 başlamalı önde koşmayan fiziği yetersiz 4 oyuncuyla çıkarsak elek oluruz rangers fenere benzemez keser cezayı

İnstagram fenomeni yada absürt bir kişilik olmadığı için sevilmedi tabi.

Rangers maçında 11 başlamalı , Arda yedeğe , E.kılınç kanada geçmeli.

Bu adam oynamalı ya, en azından az da olsa top süren birisi olur. Beğenmedim pek ama top tutar en azından.

enerjini tam atmadıysan Takımdaki arapları yere sererek performansını taçlandırabilirsin

Geri
Üst Alt