#13 Oghenekaro Etebo

Su topu alıp da 5 metre sürmek bu kadar mı zor Kasımpaşa maçında kaç kez dribbling atan adam bu maç 1 metre top sürmedi.. zaten tek iyi özelliği delicilik .. bize gelen yabancı orta sahalarda regista hevesi var kim gelirse o bölgeye geçmeye calisiyor

adam sakatlandı,sonra döndüğünde alanya macında kırmızı gördü toparlanmadan ve kırmızı da haksızdı.öncesinde luyindamaya faul vardı.ve sonra 1 maç daha oynamadı.yine sabırsız ve gözlemsiz yorumlar var.sakatlık sonrası toparlanamamıs belliki.fena bi oyuncu degil,ucar kacar da demiyorum ama daha glasgow macında pas atacak adam bulamıyo,isyan ediyo demiyomuydunuz....övüyodunuz ileriye oynuyo diye.defansif acıdan kötüyse tek basına nasıl 2-3 gol engelledi kaısmpaşa macında...ben anlayamıyorum sizi.1-2 maç sonra yine öveceksiniz nasıl olsa.bu forumun karakteri değişmez.isterseniz bi tarafınızla gülün bu yoruma,gerçek bu.2.macında hızlı degil dediniz,sonra top sürdü diye hızlı dediniz vs bütün yorumlar aklımda

Ruhsuzlarin yanında adam gibi adam etebo. kırmızı yediğinde ne kadar üzüldüğünü gördüm ya o yeter. Takımda kırmızı görse güle oynaya çıkacak oyuncular var

Su topu alıp da 5 metre sürmek bu kadar mı zor Kasımpaşa maçında kaç kez dribbling atan adam bu maç 1 metre top sürmedi.. zaten tek iyi özelliği delicilik .. bize gelen yabancı orta sahalarda regista hevesi var kim gelirse o bölgeye geçmeye calisiyor
Ft öyle talimat vermistir ya da adam kendini saldi
Pasa macinda feguliye attigi pasin cok kolay sekilde p.c edilmesinden sonra kim olsa salardi bence
Adam kiralik oldugu yerde niye kendini yirtsin ki
Ben de yapmazdim acikcasi
Özellikle bizdeki gibi bir ortamda
Zaten fark da etmiyor nasil oynadigi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu 1, Omar 2. İkisinin de performansları düştü. Ama hala işi oyuncu bazında değerlendiren var.
Omar ilk geldiğinde tabanca gibi herif değil miydi? Oly'de Wolves'a karşı sırıtmayan adam bize gelince niye çöp oldu?
Etebo da takıma alıştıkça performansını arttırmaya başlamamış mıydı? Burda herife helal olsun demedik mi? En büyük özelliği delicilik olan adam nasıl bu yeteneğini gösteremiyor?

Bu herifler ne oldu da daha ilk devrenin yarısında tanınmaz hale geldiler? Sorgulanması gereken şey bu. Burda tek 1 suçlu var:
Teknik direktör. Gerisi fasa fiso...

Ft öyle talimat vermistir ya da adam kendini saldi
Pasa macinda feguliye attigi pasin cok kolay sekilde p.c edilmesinden sonra kim olsa salardi bence
Adam kiralik oldugu yerde niye kendini yirtsin ki
Ben de yapmazdim acikcasi
Özellikle bizdeki gibi bir ortamda
Zaten fark da etmiyor nasil oynadigi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ben etebonun bilinçli saldigini düşünmüyorum sistemsizlikten de mala bağlamış olabilir.. bir de sahadaki kadro cidden çok kalitesiz emre kılınç arda girene kadar çok çok kötüydü yanına sadece 1 tane top bilen adam gelince onun da oyunu degisti..
Saracchi de kiralık ama adam varını yoğunu ortaya koyuyor geçmişte onyekuru da aynı şekilde faydaliydi..

CV'ye bakinca bundan fazlasini beklemek zaten mallikti

Fernando'yu beğenmedik, Nzonzi'yi beğenmedik şimdi bu kalasla uğraşıyoruz. Bu kalasın oynadığı herhangi bir maçta oyun kurmamız mümkün değildir. Bu adamdan ne hücum da ne de savunmada birşey beklemek aptalık olur.

Fernando'yu beğenmedik, Nzonzi'yi beğenmedik şimdi bu kalasla uğraşıyoruz. Bu kalasın oynadığı herhangi bir maçta oyun kurmamız mümkün değildir. Bu adamdan ne hücum da ne de savunmada birşey beklemek aptalık olur.
Fernando zaten iyiydi, iş goruyordu kendi gitmek istedi he adama bir vizyon sunabilsek kalırdı ama öyle lafla olmuyor işte gitti UEFA kazandı. Nzonzi de benzeri iyi oynarken motive tutulamadi zaten yıllardır kötü oynayan takıma uyum saglayinca sonuç bu. Diğer ikisini de taraftar tercih etmediği gibi bunu da etmedi, seçenler memnundur umarım.

Fernando zaten iyiydi, iş goruyordu kendi gitmek istedi he adama bir vizyon sunabilsek kalırdı ama öyle lafla olmuyor işte gitti UEFA kazandı. Nzonzi de benzeri iyi oynarken motive tutulamadi zaten yıllardır kötü oynayan takıma uyum saglayinca sonuç bu. Diğer ikisini de taraftar tercih etmediği gibi bunu da etmedi, seçenler memnundur umarım.

Terim ne transferden ne futboldan anliyor.

önlibero özellikli adam bulun düşük tempo tiki-taka yada hızlı pas futbolu mu oynayacağız? bu adam önliberonun önündeki adam olur anca.

Geri
Üst Alt