#13 Oghenekaro Etebo

Neden bu adama kötü futbolcu muamelesi yapılıyor anlamıyorum yok bedava oynasın yok st.. gitsin tamam Taylan çok iyi de adam şuan onun önünde 5 milyona kadar alınabilir çok kârlı bir transfer olur
adamda ışık var görmüyor musunuz

Jhonson aurello kemalletin Suat Veli kavlak
Bu oyuncuların ortak özelliği hem taraftar hem TD tarafından vasıfsız eleman muamelesi görüp zamanla takımlarının değişilmezi oldular ve yıllar sonra bunlar gibi oyuncu bulmak için 10larca transfer yapılması etobo da bu potansiyel var

Aurelio müthiş bir pasördü bu adamın pas yeteneği zayıf.Fiziği,çevikliği,topu taşıma özelliği defansif orta sahaya için iyi seviyede olsa da pas yeteneği,oyun zekası zayıf olunca diğerlerinin pek değeri kalmıyor.Ne zaman izlesem,üzerine baskı yiyince topu bam güm şişirecekmiş hissiyatı veriyo bana.Maliyeti düşük olacaksa alınabilir rotasyonda da iş yapar yoksa 4-5m avro vs yatırım yapılacak bir eleman değil bence.

Son düzenleme:
mete buna kırmızıyı verecek bir şekilde acilen değişiklik 2. yarı

sariyi görene kadar sahanin en iyisiydi
serefsiz mete yüzünden frenlemek zorunda kaldi kendini
cift ciger yüklemesi yapilmis gibi bugün

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

o pozisyona da sarı verildi ya allah belasını versin böyle işin

Devam reis
ama 2.yarı Taylan girebilir sarıdan dolayı

En mal topçunun bile top ayağındayken bekler hamle yapmazsan atağıda çalımıda yersin

etebo direk hamle yapıp hareket alanını kısıtlıyo rakip oyuncunun hoşuma gitti ,saracchidede var bu yapışıyo direkt

gerçek 6 numara, paslari bazen iyi değilse savaşıyor, her topa konuşuyor

siyahi bir kante gibi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Neden bu adama kötü futbolcu muamelesi yapılıyor anlamıyorum yok bedava oynasın yok st.. gitsin tamam Taylan çok iyi de adam şuan onun önünde 5 milyona kadar alınabilir çok kârlı bir transfer olur
adamda ışık var görmüyor musunuz
Sezon basindan beri adam akilli savunan veya leş muamalesi yapmayan bendim ama Allah icin ne 5 milyonu?

Geri
Üst Alt