#13 Oghenekaro Etebo

Daha ilk macinda yarim metre yanina pas veremediğini görünce yazmıştık. Millet daha ilk maci ne sallıyorsunuz diyordu. Futbolcu kendini belli eder.
bu herif bizden gittiği zaman bidaha asla üst düzey bir takımda forma şansı bulamaz. terim sağolsun kariyer zirvesini yaşattı bu ptt topçusuna

Davila buldu kerizleri cakti hemen kendi oyuncusunu. Terim bir de bu adami defansin onunde oynatiyor saka gibi.

Müthiş oynuyor kalan tüm maçlarda 90 dk oynamalı ve Stoke City'e pişmiş şekilde gitmesini sağlamalıyız.

herifin önliberoda 11 maçı var kariyerinde 10'u bizle. hoca heralde taylan'da yaptığım büyüyü bunda da yapabilir miyim diye düşündü ama bunda öyle bir kumaş yok. illa bir yerlerde ekmek yemeye devam eder de galatasaray'dan sonra bir daha önlibero oynamayacağı kesin gibi. bunu 6'da harcayana kadar bari ozon'u deneseydik, en azından kazıksa da etebo gibi denedik de olmadı derdik.

hocayın en büyük hatası bu manyağı bu kadar çok oynatmak hem de takımın beyni formatında. bi de durduk yere kanatsız 2 forvetli garip bişey denemek

hadi aldınız bi kazık soktunuz kulübe arkadaş bu adam neden her maç oynuyor koy yedeğe sene sonu gönder gitsin. aldığımız mağlubiyetlerin çoğunda bunun payı büyük
Karagümrük biglianin yoklugunda ergenin birini oynatıyor. Bizim müthiş imparatorumuzun elinde bunun kadar oynayabilecek bir ergen yok demek ki.

Her yol muthis imparatora çıkıyor. Daraldım artik.

Şu adamı ganyancinin atibayi kullandığı pozisyonda kullanmayı akıl edemiyor koca terim kafayı yiyecem
6 numara değil adam bunu anlamak bu kadar mı zor hoca???
Burda itin şeyine sokulduğu kadar kötü topçu değil bu akşam da gole dönüşen hatası dışında gayet iyi top oynadı.
İlk oynadığı maç sonunda yazmıştım etobo eti ne budu ne diye
Beklentilere değecek adam değildi malesef hocamızın elinde iyice mundar edildi

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbola tepki olarak doğmuş

iş yapmayacağını ilk antrenmandaki o mağrur surat ifadesinden anlamalıydık

Bir zamanlar Ahmed Barusso diye bir adam almıştık bizdeki tek olumlu hareketi 5 yediğimiz Leverkusen maçında penaltıyı gole çevirmişti. Bu Etebo'da o bile yok. Hiçbir olumlu hareketi yok. Hız yok, zeka yok, teknik yok, defans yok, gol yok.

Kardeşim ne işe yarıyorsun sorması ayıp?

Seriyi beğenmeyen sizler değilmiydiniz. :D Alın size dedi yönetim daha da berbatını buldu. Ki ben Seri'yi oldukça beğenirdim.

Geri
Üst Alt