- 20 Mayıs 2011
- 22.044
- 9.455
- 1.623

Galatasaray'dan Azerbaycan dönüşü transfer!
Galatasaray'da işler değişti ve Fatih Terim'in planı ortaya çıktı. Herkes ön libero transferi beklerken dünyaca ünlü yıldız 'evet' dedi. İşte detaylar...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolay kolay 11 oyuncusu olmaz diye de ekledi...BİLGİ Oghenakaro Etebo, Scott Piri tarafından gerekli idmanları yedi. Haftasonu ilk 11 başlayacak. (@Domfhaber)
Bu adam hakkında detaylı scout yorumu yapılmış mıydı acaba forumda ya da bilgisi olan var mıdır
Biliyorum davilladan geldiğini ben oyuncu nasıl onu yorumlayan oldu mu diye sormuştumScout Transferi degilki .
Biliyorum davilladan geldiğini ben oyuncu nasıl onu yorumlayan oldu mu diye sormuştum
Teşekkür ediyorumOzaman söyliyelim.
Hızlanma ve Çeviklik en büyük özelikleri.
Fizik gücüde cok iyi .
Paslari ve oyun oyumada daha kendini gelistirmesi gerekir.
Hızlanma ve Çeviklik en büyük özelikleri.Biliyorum davilladan geldiğini ben oyuncu nasıl onu yorumlayan oldu mu diye sormuştum
Kaymak güvenilir mi?BİLGİ Oghenakaro Etebo, Scott Piri tarafından gerekli idmanları yedi. Haftasonu ilk 11 başlayacak. (@Domfhaber)
O zaman şöyle özetleyebilir miyiz?Hızlanma ve Çeviklik en büyük özelikleri.
Fizik gücüde cok iyi .
Paslari ve oyun okumada daha kendini gelistirmesi gerekir.
Kaymak güvenilir mi?
Bir oyna da görelim seni.
Neyin nesi - kimsin
haha ulan hayri agzımdan cayı puskurttumkesinlikle güvenilir 200 tlye klüpten duyum veren biri