#13 Oghenekaro Etebo

Güzel iş, kondisyon yüklenip havaya girdi mi , temposu artar.
Oyuncularla uyumunun artması da önemli.
Fizik gücüyle ligde çok iş yapar.

Çok net değerlendirmek için biraz daha zamana ihtiyacı var.Ben kolay kolay beğenmeyen bir taraftar olarak bu maç ben beğendim.
Bu maçtan sonra bu adam hakkında yazılanları merak ettiğim için hemen buraya girdim.Yapılan yorumlara çok şaşırdım.

hem hızlı oynayacak hem arapası iyi olacak , şutları iyi olacak, topu iyi saklayacak ,hızlı olacak..Gerçekten çok enteresan yorumlar var.
hayır bu yorumları yapanların çoğu ucuz scout transferi yapılsın diyenler..Bu genç oyuncularda bu özellikleri arayacaklar bulamayınca en sert eleştiriyi onlar yapacak.Çünkü o paralara o özellikte Galatasarayda oynayacak çapta adam bulmamız çok zor.Çok fazla sayıda deneme yanılma yapmamız lazım.

Dünya üzerinde en yavaş 3 siyahi topçudan 2 si bizde. biri bu arkadaş diğeri diagne reis. Öbürüde seri idi kurtulduk 😀

Şakası bi yana biz özellikle siyahilerin yavaşını buluyoruz anlamadım.

Maç puanım 6.5 ✔️

Masallah fiziksel anlamda sasirtti baya hazir ve guclu gibiydi. Ulan yoksa orta saha derdimiz yok mu bizim? ;)

İnatla rakibi kovalamaktan vazgeçmeyişine orta sahaya bir direnç katmasına hayran kaldım yoruldum ben koşumu keseyim demiyor tıpkı Saracchi gibi

Eğer maç temposu yakalar, istediğimiz fizik seviyesine gelirse hayranlıkla izleyebiliriz Etebo'yu tam olarak bu ligin orta sahası

Genel olarak ayakları çok hızlı dar alanda koşarken bile ayakları bacakları diğer futbolcularımızdan 2 kat daha hızlı hareket ediyor

Yalniz arkadasi takdir ettigim bir husus var. Lemina denyosu gibi 20 dakika sonra sistim diyip cikmadi.
Leminayi gecen kupa macinda izledim.Streetball ci havasında kosma yok jog atiyodu yine orta sahada..Cok gamsiz..Etobo çok ayri goruntu verdi.Mucadeleci guclu hirsli sut kovaliyo rakip kalete yakinlasmaktan cekinmiyo geride rakip karsilayim demiyo .

Dünya üzerinde en yavaş 3 siyahi topçudan 2 si bizde. biri bu arkadaş diğeri diagne reis. Öbürüde seri idi kurtulduk

Şakası bi yana biz özellikle siyahilerin yavaşını buluyoruz anlamadım.

Maç puanım 6.5
Güçsüzlükten koşamıyor ya normalde bu kadar yavaş durmuyordu videolarda.

Geri
Üst Alt