#13 Oghenekaro Etebo

Biz niye bunun sakatlandigini milli takimindan duyuyoruz, bizim kulup ne boka yariyor.
Eldeki tek orta saha Etebo ve Taylan var yönetimin orta saha transferindeki beceriksizliği de ortadayken şimdi çıkıp bu ikilinin aynı anda sakatlandığını söylemek yürek ister yöneticilerimiz her zaman olduğu gibi görmedim duymadım bilmiyorum oynamayı tercih etmiştir

yetişmeğe çalıştı pas vereceğini anlayınca ayağını uzatıp topu bloke etmeğe çalıştı ama faul oldu ne diyonuz yine ya beyin fln siyahi topçu görünce beyinden bahsedionuz ebueye muz sallayanlardan farkınız yok yeni geldiği takımda topu bilerek atmağa uğraşınca ayağından yavaş çıkarıyor beyinsiz, ndiaye onyekuru gibi hızlı herifler beyinsiz maşallah iskandinav fln görünce armut olsa bile yalamaya doyamıyonuz enteresan 1 iş.
😂😂

yetişmeğe çalıştı pas vereceğini anlayınca ayağını uzatıp topu bloke etmeğe çalıştı ama faul oldu ne diyonuz yine ya beyin fln siyahi topçu görünce beyinden bahsedionuz ebueye muz sallayanlardan farkınız yok yeni geldiği takımda topu bilerek atmağa uğraşınca ayağından yavaş çıkarıyor beyinsiz, ndiaye onyekuru gibi hızlı herifler beyinsiz maşallah iskandinav fln görünce armut olsa bile yalamaya doyamıyonuz enteresan 1 iş.

Irkçı değilim ve ırkçılıktan Allah’a sığınırım. Hızlı düşünemiyor, ellerini açıp ne yapacağını bilmez bir halde duruyor sahada... sahada duruşu önemli topçunun.. mesela belhanda da zeka sorunu var... ayrıca kızmaya gerek yok çünkü herkes Zeki olmak zorunda değil..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 maçtır pas atacak adam bulamayınca el kol yapıyor pubisnho arapları da yanına alıp döver bunu yakında

Irkçı değilim ve ırkçılıktan Allah’a sığınırım. Hızlı düşünemiyor, ellerini açıp ne yapacağını bilmez bir halde duruyor sahada... sahada duruşu önemli topçunun.. mesela belhanda da zeka sorunu var... ayrıca kızmaya gerek yok çünkü herkes Zeki olmak zorunda değil..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır

Tam bir fakir kantesi

Ben begendim
Begenmeyen gitsin kriket izlesin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ben olsam Taylan'la yerlerini değiştiririm. Skoru az bir eleman gibi. 6 numarada hem Taylan'dan atlet, hem de kesiciliği onu aratmayacak seviyede. Taylan o savunma arkası topları 8'den de atabilir ve gol yapma potansiyeli çok daha yüksek. Bu adama N'diaye filan diyenler vardı bir de, Stoke'un da ne halt yemeye bıraktığını anlamadım ama bu sezonki tek dişe dokunur transferimiz gibi duruyor.

Bu sezon senden cok beklentim var Etebo, zaten baska dogru duzgun bir orta saha oyuncumuz yok. Cik aslanlar gibi oyna.

Ben olsam Taylan'la yerlerini değiştiririm. Skoru az bir eleman gibi. 6 numarada hem Taylan'dan atlet, hem de kesiciliği onu aratmayacak seviyede. Taylan o savunma arkası topları 8'den de atabilir ve gol yapma potansiyeli çok daha yüksek. Bu adama N'diaye filan diyenler vardı bir de, Stoke'un da ne halt yemeye bıraktığını anlamadım ama bu sezonki tek dişe dokunur transferimiz gibi duruyor.

Akbaba az biraz güven verseydi Taylan etebo yanyana, önlerinde akbaba yapardık ama en iyi döneminde bile ayakta duramayan bir adam. Bilmiyorum belki donk etebo taylan da olabilir.

Affet baba oğlun bir erkeğe aşık oldu.........👨‍❤️‍💋‍👨
Sen orda o kadar çekilmene, müdahalelere rağmen düşmeyip topu sürmeye devam ettin ya, bende bir şeyler koptu.....
Bir de D'avila transferlerini beğenmeyen vardı.

Akbaba az biraz güven verseydi Taylan etebo yanyana, önlerinde akbaba yapardık ama en iyi döneminde bile ayakta duramayan bir adam. Bilmiyorum belki donk etebo taylan da olabilir.

Ben Akbaba'dan 10 numara olma hayallerinden vazgeçtim artık. Feghouli ve belki Kılınç dışında o pozisyonu kaldıracak oyuncu olduğunu sanmıyorum takımda. Zaten pek 10 numaralı bir şey de oynamıyoruz, Akbaba gelirse Fatih hocanın ilk oynatıp garip bir karar almış gibi göründüğü ama nihayetinde haklı çıktığı golcü sağ kanat gibi oynayabilir anca.

Oğlum ne her tarafa koşup kendini yoruyorsun. Diğerleri gibi yatıp paranı al işte mis gibi. Dünyanın en kebap işi sonuçta Galatasaray'da futbolculuk.

Hemen uçuyor kaçıyor gibi şişirme laflarla adamı kral yapmamak lazım. Daha önce de çok gördük bir kaç maçta şişirilip patlayanları. Şu bir gerçek ki adamın kumaşı iyi. En az 5, 6 maç daha izlemek lazım o zaman neyin ne olduğu çıkar zaten ortaya. Umarım takımımız adına çok iyi bir performans ortaya koyar.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt