- 6 Eylül 2014
- 83.232
- 56.801
- 4.283
Kasimpasa maci ile hatirlayalim kendisiniİyi kötü mevzu değil de bu adamdan 6 numara olmaz.
Pas atmayı bilmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasimpasa maci ile hatirlayalim kendisiniİyi kötü mevzu değil de bu adamdan 6 numara olmaz.
Pas atmayı bilmiyor.
İşte kanatta veya sağ içte oynatmak lazım. Topla dribbling yapabilmesini kullanamayacaksa sahada olmasının gereği yok.Kasimpasa maci ile hatirlayalim kendisini
???Düz adam sami
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son 3-4 mac gibi oynayacaksak zaten bize uygun oyuncu degil zaten dedigin gibi pasörlügü vasat. Driplingi biraz iyi ama onuda denemiyor zatenİşte kanatta veya sağ içte oynatmak lazım. Topla dribbling yapabilmesini kullanamayacaksa sahada olmasının gereği yok.
Bu eleman nasil milli takimda mac yapabilmis akillara zarar onu gectim premier league transfer olmasi skandal
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eleştirilen Seri yerine gelip onun onda biri kadar bile oynamayan bir herif daha.
Ama Arjantin maçında iyi oynamıştı pardon.
Bariz menajer transferi ya. Bizim oyunumuza da bence uygun değil, başta acaba Baytar çıkar mı içinden dedim de bu da bayağı umursamaz. Zaten maç eksiği de çok belli oluyor.Farklı pozisyonlar. Etebo kıyaslanacaksa Lemina'yla kıyaslanabilir ki 8 numarada oynadığı kısa sürede bile ondan çok ışık verdi açıkcası bana. Bizim oyuncu yoğunluğu sol kanada yığılmasaydı Kılınç'ı oraya atıp Etebo'dan da ortada faydalanabilirdik esasında. Ama hem Kılınç'a yeni pozisyon bulununca, hem de Arda takıma dahil olunca (ki daha Babel yok) Etebo'ya da pozisyon kalmadı oynayacak. Bu takımda yerine geçebileceği tek mantıklı adam Belhanda, onu da kesebilecek çapı yok gibi görünüyor. 6 numarada Taylan kadar bile yükselme yapamaması adamın da leş olduğu anlamına gelmez. Etebo'ya yergiden ziyade Taylan'a övgü yapmamız icap eder bu durumda.