#13 Oghenekaro Etebo

Bariz menajer transferi ya. Bizim oyunumuza da bence uygun değil, başta acaba Baytar çıkar mı içinden dedim de bu da bayağı umursamaz. Zaten maç eksiği de çok belli oluyor.

Buna gömülen parayla beleşe Biglia + Badou çözsek daha iyi olurmuş.

O gün Biglia'nın Karagümrük'ten 2.8 milyon milyon aldığını öğrenip ufak çaplı şok geçirdim. Aldığım en iyi teklif deyince ben de kimse istemedi 1.5'a filan bağladılar sandım. Karagümrük bu parayı nasıl veriyor, takım nasıl yedirip oynuyor bilmiyorum ama fiyatlar buysa eldekilere şükretmek lazım gelir heralde.

O gün Biglia'nın Karagümrük'ten 2.8 milyon milyon aldığını öğrenip ufak çaplı şok geçirdim. Aldığım en iyi teklif deyince ben de kimse istemedi 1.5'a filan bağladılar sandım. Karagümrük bu parayı nasıl veriyor, takım nasıl yedirip oynuyor bilmiyorum ama fiyatlar buysa eldekilere şükretmek lazım gelir heralde.
Yok yahu Hurma açıklamıştı 700 mü 1 m euro öyle bir şey vermişler.

Yok yahu Hurma açıklamıştı 700 mü 1 m euro öyle bir şey vermişler.

Tahir Kum'un boktan sitesinden link paylaşmak istemiyorum ama Schira'nın açıkladığına göre 2 yılda yıllık 2.8'den 50 milyon liraya yakın para kazanacakmış. İçinde imza parası var mı bilmiyorum, Hurma sadece onu açıkladıysa şaşırmam. Sonuçta Türk futbolunda şeffaflıkta bayrak taşıyakacak bir herif değil. İtalyan'a daha çok güvendim ben bu hususta.

Tahir Kum'un boktan sitesinden link paylaşmak istemiyorum ama Schira'nın açıkladığına göre 2 yılda yıllık 2.8'den 50 milyon liraya yakın para kazanacakmış. İçinde imza parası var mı bilmiyorum, Hurma sadece onu açıkladıysa şaşırmam. Sonuçta Türk futbolunda şeffaflıkta bayrak taşıyakacak bir herif değil. İtalyan'a daha çok güvendim ben bu hususta.
Bence 2.8 imkansız.

Schira için de herkes kolpacı diyor zaten. Orada aldığı maaşı yazmıştır.

2.8 demek 4 milyon eurodan fazla demek, hayatta vermezler o parayı.

suc sende degil , seni bulup getirende. Senlik hic birsey yok Oghenekarocugum

yakın zamanda sahaya çıkmayı düşünüyon mu yeğenim

Biri bana bu herife ne olduğunu anlatsın

Herifin ne olduğunu değil, herife ne olduğunu anlatsın.

Geri
Üst Alt