- 5 Eylül 2014
- 80.072
- 62.706
- 4.283
bu sözlerinle kalbimdeki sevgin azalmayacak
ama ben artık sana eskisi gibi olamayacağım
yol senindir gidebilirsin
ama ben artık sana eskisi gibi olamayacağım
yol senindir gidebilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet inanılmaz top dağıtıyorAdam inanılmaz top dağıtıyor. Bitmeyen mücadelesi var. Düşmeden topu tek başına alıp götürdü ama ileride
Feghouli
Belhanda
Cagne var.
Böyle zavallı bir takımız biz.
muhtemelen yorumlar kasimpasa maci ozelindedir o mac iyiydi devami gelmediBir de buna fakir Kantesi diyenler vardı
Gördükçe kıl oluyorum.
Evet inanılmaz top dağıtıyor
En kötü yanı pas olan adam
Kes lanNe o eskiden yazılmış ve haksız çıktığımız postları mi paylaşıyoruz? GSC bunlardan dolu. Bence buna baslamayalim kan çıkar.
O maç o kadar iyi oynayıp sonra sıçmasını neye bağlıyorsunmuhtemelen yorumlar kasimpasa maci ozelindedir o mac iyiydi devami gelmedi
Kes lan
Pas yönü hep kötüydü herifin, en kötü yanı o hatta.
abi sonraki alanya nacinda beyin tutulmasi gecirip atildi zaten sonrasında oynadi mi daha hatirlamiyorum ki herifiO maç o kadar iyi oynayıp sonra sıçmasını neye bağlıyorsun
Mantıklı 1 cevap alamazsan belhanda konusundan banlarım.
Seni ihraç edicem gibi duruyor, arkandan bir iki salladım git oku.Hayatta uğraşamam böyle şeylerle istersen sen bak o postu ne zaman atmışım o gün ya da bir gün önce kiminle maç yapmışız ona bak o maçta iyi oynamıştır. Beğenmişim ki yazmışım.
Seni ihraç edicem gibi duruyor, arkandan bir iki salladım git oku.
Onu da sen bul, şu an durumunu değerlendiriyoruz yönetimde.Nasıl salladın nerede salladın?
Hayatta uğraşamam böyle şeylerle istersen sen bak o postu ne zaman atmışım o gün ya da bir gün önce kiminle maç yapmışız ona bak o maçta iyi oynamıştır. Beğenmişim ki yazmışım.
Etebo'ya iyi pas dağıtıyor demek başka bir seviye ama bunu da kabul etmek gerek. Burak'ın altın sezonunu yaşadığı dönemde Lewa ile kıyaslandığı konular falan var ama saçma ve aşırı derecede uç olsa da gideri var yani bir mantığı var, bunun yok yav. Analizini uzatsan afrikalı xavi falan diyecekmişsin.Ne o eskiden yazılmış ve haksız çıktığımız postları mi paylaşıyoruz? GSC bunlardan dolu. Bence buna baslamayalim kan çıkar.
Yekta duysa intihar ederNijeryali Yekta