#13 Oghenekaro Etebo

Penaltı atmadan önce suratındaki ifadeyi görünce kesin kaçıracak dedim ama neyse ki attı.

Aşırı düz bir adam. Düz olmasına rağmen çok fazla top kaybı yapıyor.

''Bu yönetimin'' ''bu takımında'' her türlü oynar. Hadi sol içe Ömer devşiriliyor da sağda Feghouli yoksa Kılınç'ı da kanat yapıp iyice cacık gibi kalıyoruz. Zaten dönmez de dönmesine gerek de yok. Bu takım için Etebo bile bir değerdir.

Bu adam oyuna girmesin, bütün maçların içine sıçıyor. Yine topu kaptırdı gol yedik, kaleci hatası falan ok ama önündekine pas atamıyor, 10 saniye gereksiz top tutuyor.

Yekta 10 kat iyidi bundan.

Seri ile değiştirsek bunu ya cidden çok işlevsiz.

Bu adam oyuna girmesin, bütün maçların içine sıçıyor. Yine topu kaptırdı gol yedik, kaleci hatası falan ok ama önündekine pas atamıyor, 10 saniye gereksiz top tutuyor.

Yekta 10 kat iyidi bundan.

Bu adamın hocanın transfer listesinde bile olduğunu sanmıyorum.Yönetim Davila'ya bize bir orta saha bul demiştir o da bunu kitlemiştir.Fatih hoca da garibim bunu alıyoruz hocam tamam mıdır diyince mecburen 'alın' demiştir.

bu adamin kafasi iyi degil bence. alanya macindan sonra bunu da fatihle birlikte batiriyordu.

Bu adamın hocanın transfer listesinde bile olduğunu sanmıyorum.Yönetim Davila'ya bize bir orta saha bul demiştir o da bunu kitlemiştir.Fatih hoca da garibim bunu alıyoruz hocam tamam mıdır diyince mecburen 'alın' demiştir.
İmkansız yav, pas yönü berbat, hoca hayatta istemez.

İzlemeyip aldıysak kötü bir durum ama izleyip aldıysak daha kötü.

her gördüğümde aklıma lukunku, barusso, carrusca vari topçular geliyor.

önündeki adama pas atamadı 2 -3 kez rezalet ötesi

Geri
Üst Alt