#13 Oghenekaro Etebo

Maçın irzina geçtin be adam çık sahadan defol

Bu adam Alanya maçına 11 başlamıştı, kırmızı gördü elimizdeki maçı verdik. Kasımpaşa maçında 11 başladı kaybettik. Bugün 11 başladı kaybettik. Bu durum bazı şeylerin göstergesi. Kendi kötü oynadığı yetmiyormuş gibi takım düzeni de bozuluyor. Bu adamın oynadığı maçlarda Taylan çok verimsiz oynuyor. Rezalet bir adam, rezalet bir transfer. Oynamaması daha faydalı olur en azı dan şimdilik ohnayabildiğimiz tek oyun olan topa sahip olma oyununu oynayabiliriz.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O fizikle o topu saklayacaksın .
İki tane kritik top kaybı yaptı.

Menajer dayatmasi oldugunu göz önünde bulundurursak böyle bir performans normal bence.

Sen transfer yapamayip gidip bize oyuncu getir diye menajerin kucagina oturursan o da sana böyle ise yaramaz bes para etmez bir topcuyu getirir bu kadar basit.

Terim yerine sergen in elinde olsa atiba yı kullandığı yerde kullanır 3 kat verim alır etobo dan.
ilk gelişine sövmüştüm beğenmiyorum ama dün itin şeyine sokulacak topçu olmadığını gösterdi.
Terim kafayı tekniğe taktiğe yorsa bulur bu adamı doğru kullanmanın yolunu ama onun derdi yönetime nasıl laf sokayım ua yı nasıl tukaka yapayım vs vs

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazen öyle hareketler yapıyor ki tam olacak diyorum ama sonrası yok.

bundan orta saha olmaz, olsa olsa 3-5-2de sag koridor oyuncusu olur

sağ bek alınmadığı takdirde bu arkadaşı sağ bek düşünüyorum...

Son 10 yilda formamiz altinda izledigim en kotu os. Umut Gundogan Yekta De jong, rodrigez ... hepsinden daha kotu.

Oyuna girdi yine atak yedik

Bundan 3 tanesini yanyana koysan tatmin edici bir 6 numara çıkmaz. Belki geçiş oyunu, kontra takımında iyi bir 8 numaraya evrilebilir, başka da bi halt olmaz.

Geri
Üst Alt