#13 Sergen Yalçın

Sergen ne derse tersini oynuyorum, zengin oldum.

Milli takıma alınmadı diye baya bozulmuştu. Bu da patladı. Rio Ave'ye elenip, Cl'de 0 çektiğini bilmesek inanacaz

Hayalimdeki futbol programının Bjk temsilcisidir kendisi

Bundan üst mertebede bir rol biçmek zor

Adam ne öngörse tersi çıkıyor ya, yanılır şaşırırsın bir tanesi denk gelir hani doğru çıkar illa, bunda 0.

Biraz daha zırla.

Montella ile heba etmeyin bu jenerasyonu demeye devam et

milli takım teknik direktörü olma hayali suya düştü!

Ya sallamış. İlk defa gördüm falan atmasın.
Mourinholu, ronaldolu real maride burada ecel telleri döktürdük. Sabriyle falan tokatladık.
Benzer performans vardı o dönem de. Kameralar bir ara ronaldoyu gösterdiğinde yüzündeki o korkuyu biz hissetmiştik.
Mourinho dallaması buz kesmişti. Uefa denilen it oluşum nedeniyle o sene finalden olmuştu bu takım.

Ya sallamış. İlk defa gördüm falan atmasın.
Mourinholu, ronaldolu real maride burada ecel telleri döktürdük. Sabriyle falan tokatladık.
Benzer performans vardı o dönem de. Kameralar bir ara ronaldoyu gösterdiğinde yüzündeki o korkuyu biz hissetmiştik.
Mourinho dallaması buz kesmişti. Uefa denilen it oluşum nedeniyle o sene finalden olmuştu bu takım.
Bu kadar dayak atilan bir mac daha once olmadi hocam, reali bu kadar hapsetmedik.

Medyada galatasaray düşmanlığı yapmayan az başka takımlı yorumcu-teknik direktör. Her program bizi övüyor Okan hocanın hakkını veriyor

Bu Beşiktaş'a giderek ne kadar salak olduğunu gösterip, büyük takım tdliğini biterecek.

Pusuda kalıp MT kovalaması daha mantıklı olur kendisine.

Teklifi kabul edeceğini sanmıyorum, bukadar bitik takımı kabul etmez

Geri
Üst Alt