Öncelikle biz bayağı şanssız bir takımız öyle başlayayım. 2012'de Clujlu grup geldi geleli ŞL konusunda bahtımız 1 kere dahi gülmedi. Hep hayvan gibi gruplara denk geldik, en kolay grubun olduğu seneye de forvetsiz girdik. Bence yapılanmadan ziyade asıl sorunlar bunlarla alakalı. Bu sene Beşiktaş'ın rakiplerine baktım, son 10 yılın en kolay ŞL grupları oluşacak bu sene muhtemelen, 1. torbada City ve Munih dışında ezici bir takım yok mesela, o yüzden kura şansıyla iş yapmaları mümkün.
İkinci konu haklı olabilirsin ama ben buna katılmıyorum katılmayacağım da, Galatasaray her sene düzenli Avrupa'da oynamalıdır, fark da yese, maç da kazanamasa en azından gruplarda olmalıdır, ŞL olmak zorunda değil. Kültür zaten böyle oluşur ama işte biz son 10 senede çok fazla ŞL yaptığımız için AL'yi küçümser olduk, böyle olunca da TR'den çık çat Şampiyonlar ligine git, helva gibi kaldık her seferinde.
Bu sene Uefa gruplarında olsaydık da varsın 3. olsaydık mesela benim için daha değerliydi ki FFP sürecinde bu kadar problem yaşamamızın da temel sebebi Avrupa'da etkisiz kalmaktı zira Ozan satışını direkt ŞL etkisiyle yaptık, Garry'de de kısmen etkili oldu. Sakatlanmasa Luyindama da satılırdı muhtemelen.