#13 Stéphane Lasme

Eurocup'da Son 32 turunun 3. haftasını MVP kapatmış GabonBeast.

CZPWcEcWAAA5II8.jpg

Gabon'un dağlarında çiçekler açar,
Bozulmuş rakipler hep yel gibi kaçar

futbolcu olsa sırf tassaklari 7,5 milyon avro olurdu.helal arslanim.

ADINI DEGIL SONUNDA MALAFATİNİ YAZDiracaksin sayin Lazme

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk 2 periyot müthişti.2 tane uyduruk faul yaptı.Son 3 Eurocup maçımızda 5'ledi.Her sayıyı engellemek ve her ribaundu almak için çok yırtınıyor ama arada koyvermesi lazım.

Neyse selam olsun Gabon aslanına.

Gabon_240-animated-flag-gifs.gif

Hakkı Ödenmez... Takıma geldiğinden beri canla başla mücadele edıyor Aslanım benim aldığın paralar kuruşuna kadar helali hoş olsun !!

hacı dayı kobraya saha içinde az hakim ol,3 haftadır çok kolay fauller alıp oynayamıyosun

Efes şimdi kafasını taşlara vuruyordur.
Bu herif nasıl gönderilir ya

Harbi bu Efes'e giden oyuncu ruhunu teslim ediyor adam geçen sene neydi bize geldi ne oldu içindeki canavar ortaya çıktı gerçekten taraftarımız çok itici bir güç kim varsa tüm potansiyeline kadar ortaya koymasına büyük destek oluyor.

Instagram
Şöyle bir duygu yaşatabildiysek ne mutlu bize. Gelen giden yönetimlerin en büyük hatası amatör branşlarda. Yabancı sporculara Galatasaray ailesine mensup olmanın büyüklüğünü gösterememek.

Seneye mutlaka kalmalı, futbol kontratı da yapılarak zaman zaman stoperde de kendisinden yararlanılmalı.

Seneye kalmalı ama ücretinde indirme isteyecekler umarım parayı değil ruhu seçer yoksa parayı seçerse iyi bir takıma gidebilir . Bu Adamı ben izlerken orta mesafesi bu kadar iyi olduğunu hiç farketmemiştim reis bizde evrildi iyice :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt